Skip to main content

Costa del Sol - 3***Hotel Baviera i centrala Marbella med fullförsäkrad hyrbil & toppgolf


Bo centralt och bra i klassiska Marbella med nöjen, restauranger, strandpromenaden och Gamla Stan på promenadavstånd från ert boende. Ett perfekt alternativ för er som söker gott om aktiviteter även utanför golfbanan. Spel på riktigt trevliga golfbanor ingår, däribland ”Svenskbanan” Los Naranjos.

Mer om resan

I hjärtat av solkusten ligger Marbella och i hjärtat av Marbella ligger Hotel Baviera. Ett snyggt och nyrenoverat cityhotell som erbjuder moderna rum och bra service. Härifrån kan ni promenera ut till Marbellas stora utbud av restauranger och nöjen. Längs strandpromenaden trängs uteserveringarna på rad och i det pittoreska gamla staden kan man botanisrea bland små krogar med rutiga dukar i kullerstenslagda gränder och på torg. Klassiska Marbella har något för alla smaker och intressen.

Golf spelas på fantastiska Rio Real strax öster om staden. En bana som många anses vara en av kustens absolut bästa. Lägg därtill ett par rundor på ”svenskbanan” Los Naranjos och berömda El Paraiso så har ni ett golfprogram av högsta klass.

Detta Marbellapaket är en härlig kombination av nöjen, strandliv och högklassig golf.

I alla kompletta golfpaket ingår förutom direktflyg, fullt försäkrad hyrbil och boende även förbokade starttider. Lämna därför önskemål om vilka starttider ni vill att vi bokar åt er. Önskemålen lämnas i meddelanderutan när ni bokar. Bekräftelse av starttider skickas till er mejl, oftast inom ett par arbetsdagar. Resehandlingar skickas ca tio dagar innan avresa och består av biljetter, vouchers, vägbeskrivningar och all nödvändig information om er resa samt telefonnummer till oss där ni når oss 24 timmar om dygnet.

Golf

Golf

I detta paket ingår 2 x 18 hål på Rio Real, 2 x 18 hål på Los Naranjos och 1 x 18 hål på El Paraiso.

Vi förbokar alla starttider enligt era önskemål och efter tillgänglighet. Ange därför vilka starttider ni önskar i meddelanderutan i samband med bokning. Bekräftelse på starttider skickas normalt på mejl inom ett par arbetsdagar.

Rio Real är en utav de mest uppskattade banorna på solkusten och ligger granne med Marbella Golf & Country Club. Denna parkbana är designad av Javier Arana och här finns floden Real med i bilden på flera hål. En medelsvår mästerskapsbanan där första 9 har smala fairways och sista 9 erbjuder en mer förlåtande layout. Banan är belägen ca tio minuter väster om Marbella och är med på topplistan över bästa golfupplevelse i området bland Here We Gos resenärer.

Los Naranjos Golf Course är enligt berömda bandesignern Robert Trent Jones "En av mina allra bästa golfbanor". Kanske styrks detta av att banan bl.a. varit värd för Spanish Open vid två tillfällen under 2000-talet. Varierande fairways, stora, snabba, onulerande greener och 97 bunkrar finns att bekanta sig med. Banan mäter 6457 meter och de nio första hålen är mer kuperade och oberäknerliga medan de sista nio är vida och mer vänliga med långa fairways utbredda mellan palmer och apelsinträd. Hcp krav 27 för herrar och 35 för damer. Los Naranjos är en av Here We Go Golfs mest bokade golfbanor och en av de banor som får bäst kritik i Spanien.

El Paraiso är en pittoresk klassiker på solkusten, strax väster om San Pedro. Denna parkbana är designad av Gary Player öppnade redan 1973 och är således bland de äldsta på kusten och dessutom bland de mest välkomnande och familjära i Spanien. Här promenerar man enkelt runt de 18 hålen som kantas av palmträd och en hel del vatten. Här har man roligt oavsett om man har ett lågt eller högt hcp. Banan är inte bland de svåraste på kusten men kan utmana även om du anser dig vara ett proffs. Efter rundan kan man med fördel koppla av på den mysiga uteserveringen vid klubbhuset. Par 71, 6131 meter.

Hyrbil/transfer

I våra kompletta golfpaket till Hotel Baviera ingår alltid hyrbil med fria mil, full försäkring och en extra förare.

Ni betalar med andra ord inget extra på plats utöver bensinen ni förbrukar och eventuell extra utrustning som ni själva vill lägga till. Vid full försäkring reserveras heller ingen deposition av hyrbilsbolagen på plats.

Bilens storlek är anpassad efter antalet resenärer och hänsyn till bagage och golfbagar.
Vid 1 - 2 personer bokas en 5-dörrars Ford Fiesta/Seat Ibiza/liknande
Vid 3 - 4 personer bokas en Renault Kangoo/CitroenBerlingo/liknande
Vid 5 - 6 personer bokas en Mercedes Vito/Nissan Primaster/liknande
Vid 7 eller fler resenärer bokas två hyrbilar.

Parkeringsgarage finns under hotellet mot mindre kostnad.

Karta

Hotell

3***Hotel Baviera Marbella

3***Hotel Baviera Marbella

Hotel Baviera ligger precis ovanför Marbellas huvudgata och här är det bara några få steg till närmsta restaurang, bar, bankomat och service. Hotellet är nyligen renoverat och går i ljusa färger. Rummen har bekväma dubbelsängar eller två enkelsängar, satellit tv, vattenkokare, helkaklat badrum och balkong. Wifi finns naturligtvis liksom luftkonditionering. På botennplan ligger hotellets restaurang angränsande till lobbyn. Hotel Baviera är en bra utgångspunkt för att upptäcka Marbellas centrum, strandpromenad och Galma Staden.
 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.
  Resevillkor
 • Högsta kreditvärdighet
  Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

  Kammarkollegiet

 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs