Skip to main content

Teneriffa - 3***Hotel Kn Panorámica

Lägenhetsboende på varma Teneriffa 

Med bedårande utsikt över Costa Adeje, Atlanten och ön La Gomera är det lätt att trivas på Hotel Kn Panoramica beläget ca femton minuters bil från centrala Playa de las Americas och tio minuter från stranden i Costa Adeje. Här bor ni i moderna studios alla med ett pentry, vardagsrumsdel och utsikt mot havet. Njut av den härliga poolen, jacuzzin eller restaurangens- och barens terrass vid solnedgången, det är svårt att hitta en bättre plats på kvällen. I Playa de las Americas strosar man gärna längs den långs strandpromenaden bort mot Los Cristianos, stannar till för en bit mat på någon av alla lockande och realtivt prisvärda restauranger som kantar promenaden och gatorna i centrum. Här finns gott om shopping och nöjesliv för den som söker underhållning sent in på natten. Naturligtvis är det läge att packa badbyxorna oavsett årstid för på Teneriffa är det ständigt badväder året om. Besök stranden i Costa Adeje, Playa de las Americas eller i Los Cristianos. Alla fina sandstränder. Golf spelas på tre av öns bästa banor, centralt belägna Playa de las Americas, klassiska Golf del Sur och på närbelägna Costa Adeje. Alla banor nås inom ca femton minuter med er hyrbil som ingår i paketet.

Detta paket exkluderar flygresa men vi hjälper er gärna att boka flygbiljetter från er önskade avresflygplats och på era önskade resdagar.

 

Golf

Golf

I detta paket ingår 2 x 18 hål på Golf del Sur, 1 x 18 hål på Las Americas Golf och 1 x 18 hål på Costa Adeje.

Golf del Sur

Golf del Sur är en välkänd golfbana som varit värd för flera större golftävlingar genom åren. Med sina 27 hål är del Sur snyggt indelad i tre banor och igenkänningsdrag är den svarta vulkansanden som färgar bunkrar, många vattenhinder och vida fairways som kantas av palmträd och kaktusbuskar. Hela området kring banan är egentligen en enda stor oas av växter av oändligt många olika slag.

Las Americas Golf

Las Americas Golf är troligen den mest besökta och populära golfklubben på Teneriffa. Här spelar ni på en resortbana där vatten och raviner blir ett par av svårigheterna. Las Americas har erfaranhet av att arrangera större tävlingar när de besökt Teneriffa och man ser alltid till att ha en bana i toppskick. Banan mäter 6617 från vit med par 72. Här kommer alla typer av golfare att kunna ha en riktigt trevlg och utmanande golfdag.

Costa Adeje

Costa Adeje: Pepe Gancedo har skapat en unik golfbana längs Atlantkusten med många intressanta hinder i form av raviner, dalar, stenmurar, en hel del vatten, flertalet strategiskt placerade bunkrar och den karaktäristiska svarta sanden som kantar fairway på mång håll.  Greenerna är snabba, rundade och överlag stora. Utöver att banan är vädligt välunderhållen och bjuder på en utmanande layout är de spektakulära vyerna över Atlanten, bergen, La Gomera och Playa de las Americas en alldeles egen anledning till att spela banan. Costa Adeje lär bli en utmaning oavsett vilket hcp du har.  

Hyrbil/transfer

Hyrbil

I detta paket till Teneriffa ingår en hyrbil med fria mil och full försäkring.

Bilens storlek är anpassad efter antalet resenärer och hänsyn till bagage och golfbagar.
Vid 1 - 2 personer bokas en 5-dörrars Ford Fiesta/Seat Ibiza/liknande
Vid 3 - 4 personer bokas en Renault Kangoo/CitroenBerlingo/liknande
Vid 5 - 6 personer bokas en Mercedes Vito/Nissan Primaster/liknande
Vid 7 eller fler resenärer bokas två hyrbilar.

Hotell

Hotell

Moderna studios

Detta hotell erbjuder boende i moderna studios som alla är väl utrustade med vardagsrum, sovrum och fullt utrustat pentry intergrerade i samma rum. Alla rum har wifi, luftkonditionering, tv, kassaskåp, minbar, kassaskåp och hårtork. Bäst av allt kanske ändå är att alla rum har panorama vy över Atlanten. Avståndet till Playa de las Americas är ca femton minuter och vi rekommenderar hyrbil alternativt taxi då det är kuperad terräng upp till hotellet.

Karta

 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.

  Resevillkor

  Resegaranti hos Kammarkollegiet. Se mer & kontrollera här!
 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs