Skip to main content

Silverkusten - 5* Royal Obidos

Lyxweekend med golf i världsklass

Det är sällan man stiger in i en reception med mer hänförande välkomnande. Utöver en elegant design är utsikten över golfbanan och Atlanten mäktig. Ta en trappa ner till den avkopplande restaurangen eller designade utomhuspoolen med lika vacker utsikt eller varför inte lägga sig i en jacuzzi på hotellets SPA efter en golfrunda på en utav Portugals nyaste och numera bäst beryktade golfbanor. I paketet ingår en runda golf på hemmabanan och en runda på de högklassiga grannarna Praia del Rey och West Cliffs. Royal Obidos usågs till Europas bästa golfresort 2015 vid branshorganisationen IAGTO´s årliga utmärkelser.

Boende

Boende

Perfekt läge

Hotel Evolutee ligger ca trekvart norr om Lissabon nära staden Obidos och bara några minuter från Atlantens kust. Hotellet angränsar Obidos Lagunen och golfbanan Royal Obidos och Ni kan enkelt promenera ut till tee och träningsområdet.

Femstjärnigt i högsta klass

Detta nybygga designhotell håller yppersta 5*klass med imponerande interiör, SPA och konferensmöjligheter. Naturligtvis är det en välkomnande och oklanderlig service som erbjuds av hotellets personal.

Utrustade till max

Rummen är utrustade med all tänkbar inredning som satellit-tv, wifi, hårtork, minibar, balkong osv.

Golf

Golf

I detta paket ingår 3 förbokade starttider fördelade på de tre banorna Royal Obidos, Praia del Rey och West Cliffs.

Royal Obidos

Royal Obidos är rankad topp 100 i Europa av Golf World Magazine och designades av Seve Ballesteros. Denna bana är en utmaning för golfare av alla kategorier. Vi kan garantera underbara vyer över Atlanten och Obidos-lagunen under denna trevliga golfrunda av seaside karaktär. Efter rundan kan ni koppla av i klubbhuset som har magnifik utsikt över Atlanten och banan.

Praia del Rey

Praia del Rey behöver knappt någon vidare beskrivning. Ständigt rankad som en av Europas bästa golfbanor bjuder banan in golfare på alla nivåer för en oförglömlig runda. Banan har en blandad karaktär av park- links och seasidebana och är mångas favorit i Portugal.

West Cliffs

West Cliffs heter unga systerbanan till Praia del Rey. Banan öppnade så sent som sommaren 2017 och har redan hyllats av dem golfkunniga pressen och spelare från hela världen som väntat på att Cynthia Dyes skapelse skulle öppna. Banan stäcker sig längs kusten i en enastående natur, men otroliga vyer över Atlanten och med vinden som en variabel i spelet. En utmanande men spektakulär golfupplevelse väntar på en av Portugals nyaste och redan bäst beryktade banor.

Hyrbil/transfer

Transfer

I vårt weekendpaket till Royal Obidos ingår privat flygplatstransfer t/r och shuttle till de externa banorna. Chaufför möter er på flygplatsen med en skylt med ert namn och hämtar er på anslagen tid på hemresedagen.

Önskar ni istället en fullt försäkrad hyrbil så be oss om en offert.

Karta

 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.

  Resevillkor

  Resegaranti hos Kammarkollegiet. Se mer & kontrollera här!
 • Högsta kreditvärdighet
  Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs