Skip to main content

Murcia - 4****Tryp Rincon

Murcia bjuder in till en weekend med stadsliv i Europas bästa klimat och med bra golfbanor!

I centrala Murcia, några få steg från mängder av kvalitativa restauranger och ett stort utbud av shopping, bor ni på fina och moderna hotell Tryp Rincon. Här har ni ett perfekt utgångsläge för att utforska denna historiska stads akritektur, gemyt, shoppingdistrikt, rika restaurangtliv och kvällsnöjen. I Murcia uppleveler ni det mer "äkta Spanien" och här är prisnivån något lägre även om ni bara är en halvtimme från semesterorterna på kusten.

Närmsta golfbana är lokala favoriten och roligt omväxlande Altorreal där man gärna spelar flera varv, hit tar det ca femton minuter med bil. Stannar man längre finns andra bra banor som Europatourkvalbanan El Valle och populära Hacienda Riqullme på kort köravstånd att lägga till för variation.

Hyrbil rekommenderas på denna destination och den parkeras i det bevakade parkeringsgaraget ungefär ett stenkast från hotellet.

Detta paket exkluderar flygresa men vi hjälper er gärna att boka flygbiljetter från er önskade avresflygplats och på era önskade resdagar.

Sök resa

4****Tryp Rincon

4****Tryp Rincon

Beläget mitt i staden nära katedralen, stadshuset muséum, restauranger, butiker och caféer är TRYP Murcia Rincón de Pepe en perfekt utgångspunkt för att utforska den vackra staden Murcia. Hotellet har 144 moderna och rymliga rum som alla är väl utrustade och har WiFi, luftkonditionering, kassaskåp och minibar. Tre restauranger och ett frukostrum serverar rätter från morgon till kväll. På hotellet finns dessutom ett casino och en sport bar på nedre plan.

Parkering finns i garage ca 100 meter från hotellet mot en kostnad av €17 per dygn.

Golf

Altorreal är en utomordentlig golfbana, designad av Dave Thomas, belägen några kilometer utanför Murcia. Här spelar den vane golfaren gladeligen flera varv då variationen på layouten är stor och det går definitivt inte bara rakt fram. Ni kommer stöta på lika många smått kuperade hål som flacka hål och en hel del vatten står i vägen mellan er och greenerna, framförallt märks det på hål 9 och 18. Med andra ord kommer det taktiska sinnet att sättas på prov då och då.

Vi anser att Altorreal är en banan som utmanar de spelare som har ett lågt hcp men att spelare med högre hcp kommer att trivas och glädjas av en runda eller flera på Altorreal. Till er runda ingår alltid golfbil men banan är möjlig att promenera runt.

Vi kan också rekommendera den mycket prisvärda lunchen som med fördel avnjuts på klubbhusets härlig solterras.

Altorreal som är en relativt ny bana i vårt utbud har redan fått mycket beröm och höga omdömmesbetyg från många av Here We Go´s resenärer och kan anses som ett guldkorn i området.

Hyrbil/transfer

I detta golfpaket till Murcia ingår hyrbil med fria mil, full försäkring och extra förare.

Ni betalar med andra ord inget extra på plats utöver bensinen ni förbrukar och eventuell extra utrustningar som ni vill lägga till. Vid full försäkring reserveras heller ingen deposition av hyrbilsbolagen på plats.

Bilens storlek är anpassad efter antalet resenärer och hänsyn till bagage och golfbagar.
Vid 1 - 2 personer bokas en 5-dörrars Ford Fiesta/Seat Ibiza/liknande
Vid 3 - 4 personer bokas en Renault Kangoo/CitroenBerlingo/liknande
Vid 5 - 6 personer bokas en Fiat Scudo/liknande
Vid 7 eller fler resenärer bokas två hyrbilar.

Parkering i bevakat garage nära hotellet ingår i paketet.

Är ni en grupp på 8 resenärer eller fler kan transfer vara ett alternativ till hyrbil. Be oss om en offert vid intresse.

Karta