Skip to main content

Murcia - 4* Tryp Rincon

Storstadsliv i solsäkra Murcia 

Trekvart sydväst om Alicante når ni gemytliga staden Murcia som bjuder in till stadsliv och trevlig golf i Europas kanske bästa klimat. Ni bor med hela stadens gigantiska utbud av gastronomi, nöjen och shopping utanför dörren. I paketet ingår fri parkering vid hotellet och vi bjuder på en middag på rekommenderad restaurang. Söker ni en weekend som innehåller många upplevelser utöver bra golf är Murcia det perfekta valet.

Boende

Boende

Centralt boende

Beläget mitt i staden nära katedralen, stadshuset muséum, restauranger, butiker och caféer är TRYP Murcia Rincón de Pepe en perfekt utgångspunkt för att utforska den vackra staden Murcia. Hotellet har 144 moderna och rymliga rum som alla är väl utrustade och har WiFi, luftkonditionering, kassaskåp och minibar. Tre restauranger och ett frukostrum serverar rätter från morgon till kväll. På hotellet finns dessutom ett casino och en sport bar på nedre plan.

Parkeringsplatser

Parkering finns i garage ca 100 meter från hotellet mot en kostnad av €17 per dygn.

Golf

Golf

I detta paket ingår fem dagars fri golf på Altorreal GC som ligger belägen ca femton minutsers körning från hotellet. Vill ni variera ert golfupplägg kan ni mot mindre tillägg boka andra banor som Europatourkvalbanorna El Valle (nås på ca 25 min med bil) eller Hacienda del Alamo (nås på ca 40 min med bil) eller klassiska Jack Nicklausbanorna Haciande Riquelme, La Torre eller Saurines  (alla ca 30 min med bil bort)

Altoreal

Altorreal är en utomordentlig golfbana, designad av Dave Thomas, belägen några kilometer utanför Murcia. Här spelar den vane golfaren gladeligen flera varv då variationen på layouten är stor och det går definitivt inte bara rakt fram. Ni kommer stöta på lika många smått kuperade hål som flacka hål och en hel del vatten står i vägen mellan er och greenerna, framförallt märks det på hål 9 och 18. Med andra ord kommer det taktiska sinnet att sättas på prov då och då.

Vi anser att Altorreal är en banan som utmanar de spelare som har ett lågt hcp men att spelare med högre hcp kommer att trivas och glädjas av en runda eller flera på Altorreal. Till er runda ingår alltid golfbil men banan är möjlig att promenera runt.

Vi kan också rekommendera den mycket prisvärda lunchen som med fördel avnjuts på klubbhusets härlig solterras.

Altorreal som är en relativt ny bana i vårt utbud har redan fått mycket beröm och höga omdömmesbetyg från många av Here We Go´s resenärer och kan anses som ett guldkorn i området.

El Valle

El Valle är en tuffare uppgift för del flesta golfare i jämförelse med exempelvis Mar Menor. Här gäller det att vara vän med sin driver eller spela ett säkrare kort. Håll er på fairway och undvik en allt för grov slice eller hook. Wastearea kantar de relativt tajta fairways runt banan. Eftersom det är Mr Nicklaus som skapat banan är det en varierande design som möter er, med strategiskt placerade bunkrar. Banan har en del lutningar och en del kan säkerligen föredra golfbil på El Valle, framförallt varma dagar. Efter rundan kan en kall dryck och en välsmakande hamburgesa med fördel avnjutas vid klubbhustes terrass. Från Mar Menor är det ca tjugo minuters körtid. Europatourkvalbanan El Valle rekommenderas varmt.

Hyrbil/transfer

Hyrbil

I detta golfpaket till Murcia ingår hyrbil med fria mil, full försäkring och extra förare.

Ni betalar med andra ord inget extra på plats utöver bensinen ni förbrukar och eventuell extra utrustningar som ni vill lägga till. Vid full försäkring reserveras heller ingen deposition av hyrbilsbolagen på plats.

Bilens storlek är anpassad efter antalet resenärer och hänsyn till bagage och golfbagar.
Vid 1 - 2 personer bokas en 5-dörrars Ford Fiesta/Seat Ibiza/liknande
Vid 3 - 4 personer bokas en Renault Kangoo/CitroenBerlingo/liknande
Vid 5 - 6 personer bokas en Fiat Scudo/liknande
Vid 7 eller fler resenärer bokas två hyrbilar.

Parkering i bevakat garage nära hotellet ingår i paketet.

Är ni en grupp på 8 resenärer eller fler kan transfer vara ett alternativ till hyrbil. Be oss om en offert vid intresse.

Om resmålet

Weekend med perfekt klimat

Murcia bjuder in till en weekend med stadsliv i Europas bästa klimat och med bra golfbanor!

I centrala Murcia, några få steg från mängder av kvalitativa restauranger och ett stort utbud av shopping, bor ni på fina och moderna hotell Tryp Rincon. Här har ni ett perfekt utgångsläge för att utforska denna historiska stads akritektur, gemyt, shoppingdistrikt, rika restaurangtliv och kvällsnöjen. I Murcia uppleveler ni det mer "äkta Spanien" och här är prisnivån något lägre även om ni bara är en halvtimme från semesterorterna på kusten.

Golf

Närmsta golfbana är lokala favoriten och roligt omväxlande Altorreal där man gärna spelar flera varv, hit tar det ca femton minuter med bil. Dessutom ligger exempelvis Europatourkvalbanan El Valle som designats av Jack Nicklaus bara en halvtimme bort. 

Transport

Hyrbil rekommenderas på denna destination och den parkeras i det bevakade parkeringsgaraget ungefär ett stenkast från hotellet.

Detta paket exkluderar flygresa men vi hjälper er gärna att boka flygbiljetter från er önskade avresflygplats och på era önskade resdagar.

Karta

 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.

  Resevillkor

  Resegaranti hos Kammarkollegiet. Se mer & kontrollera här!
 • Högsta kreditvärdighet
  Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs