Skip to main content

Prag – med spel på bland annat Europatourbana & alla transfer 26 sep - 1 okt

Kombinera fantatiska Prag med spel på Europatourbana


Den 26 september bär det av till Prag, en av Europas vackraste huvudstäder. Här bjuter ni av en långweekend med sensommarvärme och ypperliga golfbanor.

Vid sidan om golfen finns massor av kultur, mängder med historia, spännande arkitektur samt prisvärda nöjen och shopping att botanisera bland. Det är ju så att Prag fortfarande är billigt att turista i.

På denna resa bor ni centralt på moderna Hotel Penta som ligger nära Prags historiska distrikt och Gamla Stad. Utanför dörren finns en del lokala restauranger och butiker men stadens absoluta centrum nås smidigast genom en tio minuters spårvagnsresa eller om energin finns på en halvtimmes promenad.

Till och från golfbanorna liksom till och från flygplatsen ingår transport med buss. Banorna ni spelar under denna helg är Europatourbanan Albatross, nya Panorama, uppstickaren Black Bridge och stadens lokala favorit Prague City GC. Banorna kommer ge er en härlig variation i utmaning, layout och naturupplevelser.

En Engelskspråkig representant följer med er på utflykterna till golfbanorna och är även med på välkomstmiddagen som inkluderas i paketet.

Ta chansen och bocka av Prags bästa golfbanor under en och samma långweekend och njut samtidigt av våren i denna mysiga och upplevelserika stad.

Golf

Golf

I detta paket ingår spel på Albatross, Konopiste, Prague City och Black Bridge. Transfer till och från golfbanorna ingår.

Albatross Golf Course öppnade upp för spel i september 2009 och är idag troligen den mest berömda och eftertraktade banan i Pragområdet, nu även med årligt Europatourspel sedan 2014, vilket ger extra tyngd i rykte. Banan som ligger på 420 meters höjd har något av ett mikroklimat och bland de längsta golfsäsongerna i Centraleuropa. Den måttligt kuperade terrängen kan promeneras runt även om många väljer att boka en golfbil på plats. Ni möter bland annat sju sjöar och många svårplacerade bunkrar under er runda på Albatross. Vi vågar lova att ni kommer få en riktigt underhållande runda på denna kvalitetsbana som också erbjuder fina faciliteter utanför banan och en riktigt bra restaurang.

Black Bridge öppnade 2011 och är således ett av de senaste tillskotten av kvalitativa och charmiga golfbanor i Pragområdet. På denna parkbana belägen direkt öster om centrala Prag, men ändå i natursköna omgivningar, möter ni en ständigt välunderhållen finish och mycket snabba greener. Banan lämpar sig väl för alla spelare oavsett färdighet och är enkel att promenera runt. Efter rundan kan man koppla av i det moderna klubbhuset, kanske en pilsner är på sin plats.

Prague City Golf Course är en mästerskapsbana direkt söder om Prag. Banan är ritad och byggd av bland annat Alex Cejka med förhoppning av att få arrangera större tävlingar men är ändå passande för spelare med högre hcp. Första nio kallas ”Links Nine” och sista nio för ”Lakes Nine” och som namnen antyder möter ni en variation av design och utförande på hålen. Efter rundan kan man koppla av i restaurangen som ligger i ett charmant stall med över 200 år på nacken, skall tilläggas att detta stall är renoverat på senare år.

Karta

Hotell

4****Penta Hotel Prague

4****Penta Hotel Prague

Penta Hotel är ett modernt hotell som erbjuder en härlig stämning, fräscha rum, en god frukost och ett läge nära Prags sevärdheter och attraktioner. Rummen är av hög standard och har alla bekvämligheter man önskar av ett cityhotell inklusive bekväma sängar. I hotellets foajé finner ni hotellets mittpunkt som är en bar och tillika reception. Frukost ingår naturligtvis. Strax utanför hotellet avgår spårvagn in till de centrala shopping- och nöjesdestrikten, resan ta ca 11 minuter.
 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.
  Resevillkor
 • Högsta kreditvärdighet
  Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

  Kammarkollegiet

 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs