Skip to main content

Padelverkstan Lloret de Mar 20-24 april

Komplett paket
Pris från
9 995:-
5dagar
 • Lloret de Mar - 4**** Hotel Olympic Park
 • 4 nätter, del i dubbelrum (tillägg Singelrum)
 • Helpension
 • 10,5 timmar padel
 • Flygplanstransfer T/R
 • Flyg med Norwegian inkl resväska 23kg
 • D83656G 20APR CPHBCN HK24 0850 1155
 • D83657G 24APR BCNCPH HK24 1240 1540
 • Anmälningsavgift 3500:- betalas 7 dgr efter man har bokat på sig på resan.
Boka

Samla ihop kompisarna och följ med till Lloret de mar 20-24 april

Nu upprepar vi succen från i våras med en ny resa till våren 2024!

Costa Brava-kustens största pärla är utan tvekan Lloret de Mar. Här finns ett rikt utbud av hotell, restauranger, affärer, barer och diskotek. Tack vare de höga berg som omger staden är klimatet skönt och behagligt nästan året om. Ni bor på 4 stjärniga Hotel Olympic Park med 6 nylagda padelbanor precis utanför dörren. I detta paketet inkluderar vi flyg med Norwegian och padel, lägg där till helpension på hotellet så är det ett väldigt svårslaget alternativ prismässigt. Lloret de Mar är en semesterort belägen ca 7 mil norr om Barcelona, flygplanstransfer T/R är också inkluderat i resan. 

Boende

Boende

Centralt boende

Centralt beläget hotell, enbart 500 meter från stadens restauranger och affärer och en kilometer från den långa strandpromenaden. Hotellet erbjuder en generös halvpensionsbuffé. Här finns gym, utomhuspool, inomhuspool och ett flertal aktiviteter. Turistskatt på 1€ /person/natt tillkommer och betalas på plats. 

Om resmålet

Om resmålet

Nöjen & vacker natur

Res till charmiga Lloret de Mar på Costa Brava – en plats där alla trivs tack vare en vacker natur, ett aktivt nöjesliv, flera sevärdheter och långa stränder. Här bor ni i en vacker semesterort med fina stränder, vattenlandet Water World nära till hands och Barcelona cirka 1 timmes bilresa bort. Du hittar också ett stort utbud av restauranger, bra nöjesliv för ungdomar, sevärdheter, konserter och goda bussförbindelser till andra städer i området, bland annat till Barcelona flera gånger dagligen.

Strandliv

Lloret de Mars stränder är fina och de pittoreska lagunerna gör strandlivet till en härlig upplevelse. Tips på stränder är Lloret Beach och något lugnare Playa de Fenals. För den aktiva finns gott om alternativ – exempelvis golf, mountainbikes och olika vattensporter. Staden grundades 1001 och började som ett litet fiskesamhälle. I utkanten av staden ligger det medeltida slottet Castell de Sant Joan som är värt ett besök.

Padel

Padel

Padelbanor precis utanför dörren!

 

I det här paketet går ni bara över gatan för att komma till de 6 Padelbanorna. Banorna är endast par år gamla och av hög kvalite. 

Flygtider och datum

Flyg Köpenhamn-Barcelona

D83656G 20APR  0850  1155 

D83657G 24APR  1240  1540

 

 

Karta

Avgångar & priser

AvresaAvreseortReslängdHotellLediga platserFrån pris
20/4CPH5 dagar4**** Olympic Park 49 995:-Boka
 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.

  Resevillkor

  Resegaranti hos Kammarkollegiet. Se mer & kontrollera här!
 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs