Skip to main content

Alicante - Höstens Padelresa med Mr Padel!

Åk med Ehrnvall & Hussfelt till Alicante!

Häng med på denna superresa till Bela Padelcenter med Mr Padel. Det kommer att bli några oförglömliga dagar i fantastiska Alicante med mycket Padel och roligt häng både på och utanför Padelbanan

Några av Costa Blanca-kustens mest besökta platser är Alicante med många golf o padelbanor. Vi samarbetar med Bela Padelcenter som ligger rakt över hotellet med banor av högsta kvalite med nya fräscha padelbanor men också tennisbanor. Rent geografiskt ligger Costa Blanca-kusten på samma breddgrader som Cypern och Turkiet, vilket är en garant för ett skönt klimat och utsökta träningsmöjligheter. Utöver padeln så kan man även få tillgång till inomhus och utomhuspooler och ett välutrustat gym. Ta chansen och åka ner till soliga Spanien för att spela bra padel med vännerna eller varför inte företaget.

Boende

Centralt boende - generösa rum

Alicante Golf Hotel är ett hotell med gångavstånd till det mesta. Generös storlek på rummen. Här finns både inomhus- och utomhuspool. Samtliga måltider serveras som buffé.

Se Alicante Golf Hotel >>

Strandnära

Här är det aldrig långt till vackra stränder, de klassiska spanska restaurangerna, de höga berg och den långa fina strandpromenad där man kan ta en promenad under de vackra kvällarna.   

Utmärkt padel

På Bela padel center erbjuds högklassig padel på banor av högsta kvalité. Anläggningen ligger rakt över från Alicante Golf Hotel. Vi erbjuder även lektioner av spaniens bästa tränare.

Se Bela padel center >>

Padel

Bela Padel Center

 

Med 7 Utomhusbanor, 2 singel utomhusbanor och 5 Inomhusbanor kan Bela Padel Center räknas som ett padelparadis. Skulle padelspelet störas av en hungrig mage så är det inte många meter till centrets egna café. 

Destination

Upplev det spanska köket

I Alicante finns mängder av restauranger med både spanskt och internationellt kök. Längs Bulevard dels Musics är utbudet särskilt varierat med allt från indiska till italienska och karibiska restauranger. Mitt i Alicante ligger den stora och fina stenstrand som det mesta kretsar kring: Playa de Albir. Här kan du sola och bada samtidigt som du har nära till det som händer i centrum. Vid stranden kan du ägna dig åt diverse vattensporter.

Fler Padelresor

Nyfiken på fler Padelresor?

Se fler padelresor >>

Flygtider och datum

Denna resa inkluderar direktflyg t/r med SAS inklusive en resväska både från Köpenhamn och Arlanda!

 

Köpenhamn: 

30SEP CPH - ALC 06:05-09:25

03OKT ALC - CPH 20:35 - 00:15

06OKT CPH - ALC 06:05 - 09:25

09OKT ALC - CPH 10:15 - 13:35

 

Stockholm:

30SEP ARN - ALC 06:25 - 10:30

03OKT ALC - ARN 20:35 - 00:35

06OKT ARN - ALC 06:10 - 10:15

09OKT ALC - ARN 20:45 - 00:45

 

 

 

 

Karta

 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.

  Resevillkor

  Resegaranti hos Kammarkollegiet. Se mer & kontrollera här!
 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs