Skip to main content

Padelresa till Lloret De Mar (Barcelona)

Bli en bättre Padelspelare med Lars Klannemark!

Vad sägs om en weekend med padel och vårvärme i Lloret de Mar?

Under fyra dagar kommer vi fokusera på teknik, strategi och positionering.

En av kvällarna kommer vi även att gå igenom de taktiska dragen för att både stänga och öppna spelet.

Om ni vill krydda er resa ytterligare finns möjligheten att boka matchbiljett mellan Barcelona-Atletico eller bara göra Barcelona lite

Costa Brava-kustens största pärla är utan tvekan Lloret de Mar. Denna padelresa erbjuder ett rikt utbud av restauranger, affärer, barer och diskotek.

Vilken helg vi kommer att ha!

Välkomna!

 

 

Hotell

Centralt boende på Olympic Park 4*

Olympic Park ligger enbart 500 meter från stadens restauranger och affärer och en kilometer från den långa strandpromenaden. Hotellet erbjuder en generös halvpensionsbuffé.

Här finns gym, utomhuspool, inomhuspool och ett flertal andra aktiviteter. 

Padel Lloret de mar

Med Padeln i Centrum!

Ett bandeja slag ifrån hotellet ligger den alldeles nybyggda anläggningen la Piscina de Lloret med 6 padelbanor av högsta kvalité. Här finns stora möjligheter att arrangera egna tävlingar typ americano elller träningspass för större gruppar.

Om resmålet

Staden full med sportsaktiveter för alla!

Lloret de Mar var från början en liten fiskeby som nu vuxit och blivit ett populärt turistmål. Med ett typiskt medelhavsklimat och klart vatten är stranden en självklar mittpunkt i Lloret de Mar. På senare år har Llorett de Mar blivit ett mecka för för fotboll, handboll, padel, tennis och träningsresor.

Med tid för återhämtning!

 

Om du önskar lite mer lugn och ro under din resa kan du ta en promenad i den vackra Santa Clotilde-trädgården. Trädgården ligger högt upp på klipporna med en fantastisk utsikt över havet. Trots att Lloret de Mar har blivit en stor turistort finns ändå den genuina, spanska charmen kvar. I den gamla stadsdelen kan du strosa runt bland de pittoreska kvarteren och varför inte ta en paus på någon av de lokala tapas-barerna.

Karta

 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.

  Resevillkor

  Resegaranti hos Kammarkollegiet. Se mer & kontrollera här!
 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs