Skip to main content

Nerja - Hotel Nerja Club & Spa

Perfekta förusättningar på Solkusten! 

I Nerja på spanska solkusten kan ni välja att bo på ett trevligt 3* hotell alldeles intill naturgräsplanen. På gångavstånd når ni inte bara de centrala delarna av staden med sina resturanger och mysiga gränder, utan även stranden som inbjuder till svalkande dopp om solen blir för varm. Vi vågar garantera att ni blir nöjda med ert träningsläger här!

Boende

Boende

Nära till allt

3* Hotel Nerja Club & SPA som är beläget cirka 100 meter ifrån fotbollsplanen och cirka 700 meter från centrum. Här finns både inomhus-och utomhuspool. Samtliga måltider serveras som buffé.

Destination

En spansk pärla

Nerja är en riktig pärla längs den spanska solkusten. Ungefär en timme från Malaga når ni denna charmiga andalusiska stad i en av Europas mest klimatsäkra delar, Costa del Sol. Här dominerar vitslammade husväggar, palmer och blomstergrupper tillsammans med vacker natur och dramatiska berg som når ända ner till stranden och vattnet.

Träning

Träning

Naturgräs

Naturgräsplaner inom 100 meter från hotellet! 

Karta

 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.

  Resevillkor

  Resegaranti hos Kammarkollegiet. Se mer & kontrollera här!
 • Högsta kreditvärdighet
  Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs