Skip to main content

F1 Spanien - Barcelona 10 - 13 maj

Barcelona har ju allt man kan önska sig av en city-, kultur-, shopping och badsemester. Men denna helg är än mer actionfylld då årets Formula 1 Gran Premio de Espana går av stapeln, vilket den gjort varje år sedan 1991. Banan som numera fått utökat namn till Circuit de Barcelona-Catalunya ligger ca 3 mil norr om Barcelona, nära distriktet Montmelo och hit tar man sig enkelt med tåg från Passeig de Gràcia i centrala Barcelona. Ert boende sker på centralt läge och minst 3***hotell.

I grundpaketet ingår General Admission-biljetter vilket i Barcelona betyder ståplats med möjlighet att sitta ner på marken i mån av plats på små böljande kullar som erbjuder bra utsikt över relativt omfattande delar av banan. Vi rekommenderar sektionen framför läktare L, och kullen runt "Turn 3". Det går naturligtvis att uppgradera biljetten på förfrågan men många fans föredrar friheten att flytta runt mellan sektioner och det är möjligt med en General Admission-biljett. Dessa sektioner ger er ofta också möjlighet till att ha en picknick och att koppla av i gräset. Biljetter och voucher levereras oftast med posten eller som e-ticket.

Vi hjälper er gärna med flygbiljetter och naturligtvis går det att förlänga vistelsen med några extra nätter i spännande Barcelona.

Karta

 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.
  Resevillkor
 • Högsta kreditvärdighet
  Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

  Kammarkollegiet

 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs