Skip to main content

Salou - Guldkusten

Upplev mästerskapsbanan Infinitum, fd Lumine

Salou - Storsäljande resmål en timmes transfer från Barcelona. Mycket golf för pengarna med halvpension och spel på mästerskapsbanor.
Bo på Hotel Belvedere som är nyrenoverat inför denna säsong. 

En greenfee på Infinitum kostar inte ofta under 115€ för en 18håls runda. Lägg där till att vi lagt in 2 x dagsgreenfees på Infinitum, 3 x dagsgreenfees på Bonmont/Costa Dourada, halvpension, alla transfers, samt att ni kommer bli väl omhändertagna av våra fantasktiska golfvärdar på plats, detta och mycket annat gör att ni kommer stortrivas under er vistelse. Det behövs väl knappast läggas till att man får väldigt mycket för pengarna i det här paketet. 

Boende

Hotel Belvedere

Hotel Belvedere är ett 3-stjärnigt hotell med bra läge i trevliga orten Salou på Spanska Costa Daurada, ca en timmes resa från Barcelona flygplats. Här bor ni 700 meter från den fina stranden och inom promenad avstånd till restauranger, butiker och nöjen i Salou. Nästan granne med hotellet ligger nöjesparkerna Aventura Word och Ferrari Land samt den mycket uppskattade och högt aktade golfanläggningen Lumine.

 • Halvpension och fri golf ingår i detta paket.

Om resmålet

En timme söder om Barcelona

Costa Daurada och moderna Salou ligger söder om Barcelona och nås med en timmes kort transfer. Njut av härliga sandstränder och högklassigt golfspel på Lumine Golf Club samt ett flertal andra varierande golfbanor i närheten. Här finns både familjevänliga hotell och hotell med vuxenatmosfär, beroende på vad ni önskar.

Stor urval av hotell

Vi har valt att erbjuda 3-stjärniga Hotel Belvedere i vårt veckopaket där halvpension med frukost och middag ingår. Vi erbjuder även ett stort antal andra hotell om ni så önskar. Standarden är hög med såväl familjevänliga hotell som hotell med en mer utpräglad vuxenatmosfär. Våra veckopaket inkluderar även fri transfer till och från flygplats för grupper på 4 spelare eller fler.

Obegränsad golf

I vårt helt otroliga veckoerbjudande ingår obegränsad golf med hela 5 heldagsgreenfeer under er vistelse. 2 dagar på Infinitums mästerskapsbanor plus 3 dagar på någon av de trevliga och utmanande banorna Bonmont, Costa Dorada eller Aiguesverdes.
 

Utflykt till den katalanska huvudstaden

Närheten till Barcelona ger möjlighet att smidigt besöka den katalanska huvudstaden med tåg eller bil. Barcelona är en populär dagsutflykt med stort utbud av sevärdheter och restauranger i toppklass. Ett spännande inspel mellan golfspel och strandliv.

Utflykt till historiska Tarragona

För den historieintresserade finns möjlighet att besöka den antika staden Tarragona (världsarv), som ligger cirka 10 minuter från Infinitum Golf Club. Här finns även pittoreska Cambrils Marina med dess många restauranger och mysiga promenadstråk. Passa på att njuta av den bedårande utsikten från ”Medelhavets balkong”!

Vinprovning i världsklass

Infinitum ligger också i en stor vinregion och här har Ni möjlighet att prova några av de finaste vinerna i världen.
Varför inte avrunda dagen med en vinprovning?

Guldkornen i närheten

Upplev och bli inspirerad av Costa Dauradas alla sevärdheter och möjligheter till aktiviteter som väntar dig vid sidan om golfen.  

Golf

I detta paket ingår obegränsad golf i 5 styck heldagsgreenfee paket fördelat på

 • 2 x Lumine
 • 3 x Bonmont/Costa Dorada/Aigusverds/Graiera/Panoramica

Lumine

 

Lumine, erbjuder 3 golfbanor av högsta klass. Varav mästerskapsbanan Lumine Hills är något mer känd än systerbanorna Lumine Lakes och Lumine Ruins. Nominerades 2018 till Spaniens bästa golfbana av World Golf Awards.

Bonmont

 

Hyrbil/transfer

Transfer

I detta paketet ingår all transfer 

Vår kvalitetsstämpel

I våra golfpaket ingår ALLTID.

 • Kvalitetsflygbolag för din säkerhet och trivsel.
 • En av våra fantastiska Here We Go värdar på plats. Denna värd kommer ni ha tillgång till under hela er vistelse.
 • Minst 1 tävling med prisutdelning arrangerad av vår golfvärd.
 • Minst 1 kväll under veckan kommer vi att arrangera en liten get together som vi kallar ''sex'' i baren. Det innebär att man kommer att träffas vid baren vid 18:00 där vår värd kommer bjuda på ett glas vin eller en öl till alla våra kunder.
 • 1 kvalitets piké per person från Abacus ( värde 595:- )

Fler golfresmål

Nyfiken på fler golfresmål?

Karta

 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.

  Resevillkor

  Resegaranti hos Kammarkollegiet. Se mer & kontrollera här!
 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs