Skip to main content

Costa del Sol - 4****Guadalmina med full försäkrad hyrbil & 5 olika toppbanor

Solkustens kanske mest uppskattade golfhotell Guadalmina ligger direkt vid havet strax väster om jetset-orten Puerto Banus. Riktigt bra frukost, härligt poolområde vid stranden, ljusa stora rum, övningsområde utanför dörren och ett golfupplägg där ni spelar flera kvalitativa banor i närområdet väntar med detta paket. Just nu bjuder vi dessutom på en middag i hotellets restaurang.
 

Mer om resan

Ett av Solkustens mest exklusiva golfhotell är Guadalmina beläget med elegans direkt vid havet och golfbanan Gudalmina South. Närheten till ytterligare toppbanor, nöjen och restauranger i grannorten Purto Banus gör destinationen till mångas favorit. 

Förutom att ni kan låta er tjusas av de fantastiska stora och ljusa rummen, så får ni även njuta av den utmärkta frukosten som serveras i restaurangen, med en hänförande utsikt över Medelhavet. Njut av den avslappnande miljön i en rogivande trädgården, ta er ner till stranden för ett svalkande dopp eller njut i hotellets SPA efter en härlig dag på golfbanan.

Utanför hotellet finner ni en mycket trevlig spansk kvarterskrog, som vi tycker är värd att besöka! Skulle ni vilja ta er lite längre, så finner ni otaliga restauranger med autentisk medelhavsmat och nöjen i Puerto Banus eller Marbella, belägna cirka 10 minuter från hotellet.  

Golf spelas på hotellets två banor, South och North course samt på ytterligare väl valda banor i omgivningarna.

I alla kompletta golfpaket ingår förutom direktflyg, fullt försäkrad hyrbil och boende även förbokade starttider. Lämna därför önskemål om vilka starttider ni vill att vi bokar åt er. Önskemålen lämnas i meddelanderutan när ni bokar. Bekräftelse av starttider skickas till er mejl, oftast inom ett par arbetsdagar. Resehandlingar skickas ca tio dagar innan avresa och består av biljetter, vouchers, vägbeskrivningar och all nödvändig information om er resa samt telefonnummer till oss där ni når oss 24 timmar om dygnet.

Flygtider

Flygtiderna är preliminära. Vi använder både Norwegian och SAS i våra Kompletta paket. Ring oss på 040 - 45 63 50 eller mejla oss på golf@herewego.se för att få bekräftad tid på er önksade avresa. Alternativt gör en bokning så skickar vi flygtider, bokning är inte bindande förrän ni betalt in handpenningen.

Generellt gäller:
Arlanda - Malaga 06:00 - 10:25
Malaga - Arlanda 19:20 - 23:30
 

Kastrup - Malaga 20:05 - 23:45
Malaga - Kastrup 20:05 - 23:50

Golfbag på 20 kg + väska på 20 kg + handbagage på 10 kg ingår alltid.

Golf

Golf

I detta paket ingår 5 x 18 hål fördelade på 5 banor. Vi förbokar alla starttider enligt era önskemål och efter tillgänglighet. Ange därför vilka starttider ni önskar i meddelanderutan i samband med bokning. Bekräftelse på starttider skickas normalt på mejl inom ett par arbetsdagar.

Gudalmina South course är som näst äldsta golfbana på solkusten en välvevarad åldring. Banan som varit en turistmagnet sedan 60-talet byggdes av Javier Arana redan 1959 och fick sig ett ansiktslyft 2002. Här väntar en utmanande historia med ganska smala fairways som på vissa håll kantas av trädgårdar och på andra håll gott om täta träd.  Strategi och välplacerade utslag är som på de flesta golfbanor a och o för en lyckad runda. En medelgolfare kommer ha goda chanser att hantera South course utmaningar på ett förtjänstfullt sett men spelare med högre hcp kommer få kämpa, främst kanske med längden på vissa hål och ofta med precision på fairways. Banan är överlag flack och promenadvänlig. Hotellgäster kan slå ut på trevliga hål nummer 10 som sträcker sig längs Medelhavet och ligger direkt vid receptionen om så önskas. Par 72, 6082 meter.

Guadalmina North Course har som systerbanan South course också ett antal år på nacken. Här slog man ut för första gången redan 1973 efter att Falco Nardi skapat en kortare och backigare bana än grannen South course, det är så terrängen ser ut norr om motorvägen A7 där banan är belägen. Har man inte hyrbil så kan man ta sig med golfbil från receptionen till klubbhuset (begränsat antal golfbilar vid hotellet) På North course krävs återigen noggrann precison på fairways då man annars riskerar att hamna i något av de dolda vattenhinder som finns i ruffen. Kort, kul, tekniskt utmananande, kuperad och ganska mycket vatten kan summera North course. Golfbil kan rekommenderas om man har svårt att gå kuperade banor eller om man reser under de varmare månaderna på året. Par 72, 5600 meter. 

Atalaya Golf Club består av två golfbanor där den äldre av de båda, Old Course, byggdes redan 1967 och är en klassiker på Solkusten. Banan är platt med vida fairways omgivna av höga tallar och vacker natur. En ganska förlåtande bana där man kan spela säkert eller utmana sig själv. Som på många andra håll möter ni mycket strategiskt placerade bunkar, snabba greer och fairways kantade av olivträd, kaktusar och eucalyptusträd. Arkitekt är 1925 års Tyskla golfmästare och en av landets bästa banritare Bernard von Limburger. Banan är lätt att gå. Par 72 på 6142 meter. HCP men 28, damer 36. Atalaya Old brukar vara en favorit bland våra gäster.

El Paraiso är en pittoresk klassiker på solkusten, strax väster om San Pedro. Denna parkbana är designad av Gary Player öppnade redan 1973 och är således bland de äldsta på kusten och dessutom bland de mest välkomnande och familjära i Spanien. Här promenerar man enkelt runt de 18 hålen som kantas av palmträd och en hel del vatten. Här har man roligt oavsett om man har ett lågt eller högt hcp. Banan är inte bland de svåraste på kusten men kan utmana även om du anser dig vara ett proffs. Efter rundan kan man med fördel koppla av på den mysiga uteserveringen vid klubbhuset. Par 71, 6131 meter.

Valle Romano är en hårt satsande mästerskapsbana belägen strax utanför Estepona stad. En dag skall Valle Romano vara en legendarisk bana, det är klubbens devis. Det är kanske en liten bit kvar till samma klass som hos grannbanorna kring Sotogrande men å andra sidan kostar Valle Romano inte en förmögenhet att spela, ännu. Här möts ni av en ganska kuperad bana, golfbil ingår därav i er green fee. Allt som oftast blir vinden en viktig faktor i spelet då banan stäcker sig ner mot Medelhavskusten. Här finns i regel fem tees att välja mellan så att spelare av alla nivåer skall ha en chans att få en trevlig runda på banan. Cabell B. Robinson som arkitekten heter har skapat en variationsrik bana med stora härliga greener att analysera och hantera. Innan och efter er runda kan ni avnjuta något gott i det trevliga och moderna klubbhuset. Banan mäter 6231 meter från vit och par är 71. 

 

Hyrbil/transfer

I våra kompletta golfpaket till Guadalmina ingår alltid hyrbil med fria mil, full försäkring och en extra förare.

Ni betalar med andra ord inget extra på plats utöver bensinen ni förbrukar och eventuell extra utrustning som ni själva vill lägga till. Vid full försäkring reserveras heller ingen deposition av hyrbilsbolagen på plats.

Bilens storlek är anpassad efter antalet resenärer och hänsyn till bagage och golfbagar.
Vid 1 - 2 personer bokas en 5-dörrars Ford Fiesta/Seat Ibiza/liknande
Vid 3 - 4 personer bokas en Renault Kangoo/CitroenBerlingo/liknande
Vid 5 - 6 personer bokas en Mercedes Vito/Nissan Primaster/liknande
Vid 7 eller fler resenärer bokas två hyrbilar.

Är ni en grupp om 8 eller fler resenärer kan transfer vara ett alternativ till hyrbil. Be oss om offert vid intresse.

Karta

Hotell

4****Guadalmina

4****Guadalmina

Fräscha golfhotellet Guadalmina med egen sandstrand, gemytligt poolområde, utmärkta restaurang och golfbanan South course utanför dörren är mångas favorit på solkusten. Här imponeras man av de stora och ljusa rummen, njuter den digra frukosten som serveras i restaurangen med utsikt över Medelhavet och mår bra i den rogivande miljön i trädgården, vid stranden eller i hotellets SPA efter en dag på golfbanan. Utanför hotellet ligger en mycket trevlig spansk kvarterskrog värd att besöka och cirka tio minuter öster om hotellet finner ni otaliga restauranger och nöjen i Puerto Banus eller i Marbella.
 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.

  Resevillkor

  Resegaranti hos Kammarkollegiet. Se mer & kontrollera här!
 • Högsta kreditvärdighet
  Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs