Skip to main content

Algarve - 4****Praia Verde Botique Hotel med full försäkrad hyrbil

Äkta Algarve med närhet till havet 

Moderna och prisbelönta Praia Verde ligger i natursköna omgivningar på den lugna och vackra östra delen av Algarvekusten.  Promenadavstånd till en fantastisk sandstrand och kort bilfärd till orterna Monte Gordo och Tavira ger bekväma och mysiga utflyktsmål. Golf spelas på Seve Ballesteros Quinta do Vale eller mot tillägg på ytterligare banor varav en runda på Monte Rei, en av världens bästa beryktade banor.

Mer om resan

På östra Algarve en bit från de mest hektiska turismstråken, i det mer genuina och oförstörda Algarve hittar ni moderna och eleganta boutiquehotellet Praia Verde. I närheten finner ni fantastiska sandstränder utan trängsel, superba lokala restauranger med modest prisnivå och här är trycket på golfbanorna inte lika påtaglig som på centrala kusten. En pärla för er som vill besöka det äkta Algarve.


Hotellet som nyligen renoverats har utsetts till ett av världens bästa boutiquehotell av CNN och har idel höga rankingar på diverse listor. Här har man skapat naturligt ljusa rum med elegant inredning. Hotellets unika ”lobby market” är hotellets hjärta där man i öppen miljö integrerat lobby, marknad, bar, lounge, arbetsplatser och hotellmanagerns skrivbord. Hotellets restaurang A¨Terra  serverar rustik, hälsosam mat med lokala råvaror under hela dagen.


Golf spelas på närbelägna Seve Ballesterosbanan Quinta do Vale där man från klubbhuset kan njuta av fantastiska vyer över golfbanan och långt in i Spanien. Fem rundor ingår på denna underhållande bana. Vill man prova andra banor i närområdet kan man uppgradera till vårt Silver- eller Platinapaket.

500:- rabatt avgår per person under 2018 om ni bokar senast 31/12 2017. Rabatten dras av på priset.

 

Golf

Golf

I detta paket ingår 5 x 18 hål på Quinta do Vale. Det går att uppgradera till Platina-paketet som då inkluderar 3 x 18 hål på Quinta do Vale, 1 x 18 hål på Quinta da Ria och 1 x 18 hål på Monte Rei (kostnad 3600:-)

Vi förbokar alla starttider enligt era önskemål och efter tillgänglighet. Ange därför vilka starttider ni önskar i meddelanderutan i samband med bokning. Bekräftelse på starttider skickas normalt på mejl inom ett par arbetsdagar.

Quinta do Vale Golf är en Seve Ballesteros bana av klass. I ett öppet, naturskönt och på sina håll smått kuperat landskap har man på ett snyggt och prydligt sätt integrerat banan. Seves mål här har varit att skapa en trevlig golfupplevelse oavsett om du högt eller lågt handicap.  Breda fairways välkomnar bollen från tee men här finns också gott om utmaningar bestående av vattenhinder,  väldigt välplacerade bunkrar och en hel del ”dog-legs”. Från det högt belägna klubbhusets terrass har ni en härlig vy över nästan hela golfbanan.  

Quinta de Cima är en bana designad av välkända Rocky Roquemore. Banan är 6586 meter och är känd som "the championship course". Banan är extremt välplanerad med "dog-legs" till höger och vänster, böljande greener som är väl skyddade av bunkrar och vattenhinder. En portugisisk klassiker som spelas på par-72.


Quinta da Ria: Återigen är det Rocky Roquemore som designat. Banans första hål sätter standarden med sina 475 meter och avslutas på en av många ondulerande greener. De sista 9-hålen tar Er med på spel längs kustlinjen med en spektakulär panoramavy över Atlanten. En tämligen svår bana, men också en fantastisk utmaning och en riktig trevlig golfupplevelse på 6016 meter.

Monte Rie Golf Club är en av södra Europas mest respekterade, eftertraktade och fantastiska golfbanor.  Rankingsidan ”Top100golfcourse” som är trovärdiga bedömare rankar banan som nummer 1 i Portugal och som 10:a i Europa. Här möts man av ett otal vattenhinder och svårpasserade bunkrar. Banan är stark från första utslag från ett upphöjt tee till sista putt på det utmannan och avlutande par 5 hålet. Monte Rei passar spelare med lägre och medel hcp och kan uppfattas som en tuff utmaning om man har högre hcp. Servicen är fantastik från ankomst till dessa att man lämnar klubben med ett leende. Att banan är i topptrim året om behöver vi knappt nämna. Monte Rei är en ”must play” bana helt enkelt och tillika Seve Ballesteros Signature-bana.  

 

Hyrbil/transfer

I våra kompletta golfpaket till Praia Verde på Algarve ingår alltid hyrbil med fria mil och full försäkring.

Ni betalar med andra ord inget extra på plats utöver bensinen ni förbrukar, vägtullar och eventuell extra utrustningar som ni vill lägga till. Vid full försäkring reserveras heller ingen deposition av hyrbilsbolaget på plats.

Bilens storlek är anpassad efter antalet resenärer och hänsyn till bagage och golfbagar.
Vid 1 - 2 personer bokas en 5-dörrars Ford Fiesta/Seat Ibiza/liknande
Vid 3 - 4 personer bokas en Renault Kangoo/CitroenBerlingo/liknande
Vid 5 - 6 personer bokas en Fiat Scudo/liknande
Vid 7 eller fler resenärer bokas två hyrbilar.

Är ni en grupp om 6 resenärer eller fler kan transfer vara ett alternativ till hyrbil. Be oss om offert.

Karta

Hotell

4****Praia Verde Boutique Hotel

4****Praia Verde Boutique Hotel

Här möts ni av ett riktigt elegant och modernt hotell, renoverat så sent som 2014/2015. Rummen är ljusa och elegant inredda och erbjuder alla bekvämligheter man kan förvänta sig av ett bra 4*hotell. På hotellet finns restaurang av hög klass som serverar allt från lokala hälsosamma rätter till pizzor bakade i stenugn. Ni hittar en inbjudande loungebar för avkoppling, ett bra gym, utomhuspool med solsängar och en naturskön omgivning av pinjeskog som närmsta granne. Från hotellet är det gångavstånd till en riktigt härlig sandstrand.
 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.

  Resevillkor

  Resegaranti hos Kammarkollegiet. Se mer & kontrollera här!
 • Högsta kreditvärdighet
  Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs