Skip to main content

Vilamoura - Laguna Resort

Vilamouras bekvämaste golfupplevelse

Med detta paket får ni högklassig kvalitet på både boende och golfspel i Vilamoura. Laguna Resort ligger perfekt beläget i lugna omgivningar men ändå bara fem minuters taxi till hamnen med massor av utbud av gastronomi och nattliv. För er bekvämlighet ingår alla transfer på plats.

Intresserad av andra golfresemål? Se alla golfresor här >>

Mer om resmålet

Beläget på lugnt läge mellan Laguna, Victoria och Milleniums golfbanor ligger moderna lägenhetshotellet Laguna Vilamoura Golf Resort. Här erbjuds full service med 24 timmars öppen reception, bar, restaurang och fint poolområde. Hela hotellet är nyrenoverat med ljus Skandinavisk design, rummen är fullutrustade med modern inredning och allt man kan önska sig av en 4*lägenhet. Trots sitt lugna och lite avskilda läge är det endast fem minuters taxiresa till Vilamouras hamn med massor av nöjen, mängder med restauranger och en hel del för den shoppingsugna.

I paketet ingår för er bekvämlighet alla transfers så ni behöver ingen hyrbil under er vistelse. Chaufför möter er i ankomsthallen på Faro flygplats och kör er tillbaka på hemresedagen. Till golfbanorna är det shuttleservice inkluderat åt båda hållen.

Golfen spelas på fyra klassiska banor i Vilamoura, Pinhal, Laguna, Millenium och Old Course. Det ger er ett varierat och underhållande golfprogram under veckan.
Bokar ni innan 31 november bjuder vi på en timmes fri bar mellan kl. 18 – 19 där vi inkluderar öl, vin, vatten och läsk.

 

Hotell

Laguna Reorst erbjuder ett perfekt läge för golfsemestern. Beläget i lugna och natursköna omgivningar men ändå bara fem minuters taxiresa (eller 20 minuters promenad) till restauranger och nattliv vid Vilamouras hamn. Boende sker i ljusa, moderna lägenheter som är fullt utrustade med bekväma sängar, kök med diskmaskin och tvättmaskin, vardagsrum med soffgrupp och tv och balkong. På hotellet finns restaurang och bar, utomhuspool och 24 timmars öppen reception.

Golf

I detta paket ingår 5 x 18 hål på närbelägna banor i Vilaloura. 1 x 18 hål spelas på Pinhal, 1 x 18 hål på Laguna, 3 x 18 hål att fördela på Val de Lobo båda banor Ocean och Royal golfcourse.

Hyrbil/transfer


I detta paket ingår privat flygplatstransfer t/r och sedan transfer t/r till alla golfbanor. Önskar ni istället en hyrbil så be oss om offert.

Karta

 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.

  Resevillkor

  Resegaranti hos Kammarkollegiet. Se mer & kontrollera här!
 • Högsta kreditvärdighet
  Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs