Skip to main content

Costa Blanca - 4****Bonalba Golf Resort nära Alicante, 4 banor & fullt försäkrad hyrbil

Prisvärt & nära från flygplatsen

Prisvärda Bonalba Golf Resort ligger fördelaktigt beläget strax utanför Alicante med golfbana utanför hotellet och ytterligare banor inom en halvtimmes bilfärd. Här kan ni bekvämt kombinera golfspel med avkopplande dagar vid poolen och stranden med kvällsnöjen i Alicante stad. Bonalba ger er möjligheter till upptäckter både på och utanför golfbanan.  

Mer om resan

Bonalba Golf Resort är destinationen för er som vill ha många möjligheter, närhet till civilisationen, varierande golf men samtidigt en bekväm upplevelse.

Hotellet är en perfekt bas strax norr om Alicante stad. Här promenerar ni ut till hemmabanan Bonalba för en medelsvår golfrunda och smiter smidigt ner till övningsområdet och nöter i solnedgången. Ni varierar er med spel på tre andra riktigt intressanta banor i området, Alicante Golf, Alenda och Font del Llop som alla är belägna mindre än en halvtimmes körning från Bonalba.  

När klubborna gjort sitt finns chansen att relaxa vid utomhuspoolen, plaska i inomhuspoolen, svettas i bastun eller unna sig en behandling i SPA-avdelningen.

Lunch och middag serveras i någon av hotellets två restauranger där ni hittar något för alla smaker. Förfriskningar intas i hotellets loungebar eller i den Irländska puben.

Den fina sandtranden i San Juan eller El Compello är ett givet utflyktsmål för badsugna och soltörstande nordbor under varma och soliga dagar. Hit tar ni er på mindre än tio minuter med bil.

Alicantes centrum med marinan, gamla stan, marknader, shopping, massor av restauranger och nöjen når ni på rimliga tjugo minuter i taxi vilket man kan omvandla till ca €20 per väg.

På Bonalba finns med andra ord många möjligheter till bra golf, storstadsliv, sol och bad eller bara avkoppling.

Två rundor på hemmabanan ingår samt en utflyktsrunda till vardera Alenda Golf, Alicante Golf och Font del Llop som ni når på mindre än 30 minuter körning med er fullt försäkrade hyrbil som är inkluderad i paketet.

Flygtider

Flygtiderna är preliminära. Vi använder både Norwegian och SAS i våra Kompletta paket. Ring oss på 040 - 45 63 50 eller mejla oss på golf@herewego.se för att få bekräftad tid på er önksade avresa. Alternativt gör en bokning så skickar vi flygtider, bokning är inte bindande förrän ni betalt in handpenningen.

Generellt gäller:
Arlanda - Alicante 07:55 - 11:50
Alicante - Arlanda 06:30 - 10:20

Kastrup - Alicante 20:35 - 23:55
Alicante - Kastrup 08:00 - 11:15

Golfbag på 20 kg + väska på 20 kg + handbagage på 10 kg ingår alltid.

Golf

Golf

I detta paket ingår 3 x 18 hål på Bonalba och 2 x 18 hål påAlenda Golf. Den Spanska golflicensen på  €1,5 tillkommer per spelare och runda på Bonalba.

Bonalba Golf inbjuder till spel på breda fairways i en böljande terräng utan att för del sakens skull vara en kuperad bana. Här promenerar ni enkelt runt. Kring fairways finns tall och palmer och på några hål sjöar att parerar vilket kräver en del teknik och taktik även från den mest erfarne. Greenerna bevakas av bunkrar men är av det större slaget så ofta finns gott om marginal vid inspel. Bonalba är en trevlig golfbana för oss semestergolfare.

Alenda Golf ligger snyggt och naturskönt vid foten av berget Sierra de las Aguilas strax väster om Alicante. Här blir det en runda där ni troligtvis kommer rotera bland de flesta av era klubbor i bagen. På de första nio hålen kan ni smälla på ganska bra från tee då ni slår ut på mycket breda fairways i en rullande terräng.  Sen blir det något mer komplicerat de sista nio då det taktiska tänket blir mer relevant, klubbvalet viktigare, koncentrationen mer nödvändig och precision ett måste. Korta avstånd mellan green och tee gör att rundan på Alenda brukar gå undan.

Hyrbil/transfer

I våra kompletta golfpaket till Bonalba ingår privat flygplatstransfer t/r och transfer till banan Alenda t/r.

Vill ni istället byta transfer mot hyrbil går det mot en kostnad. Våra hyrbilar är alltid fullt försäkrade så ni betalar med andra ord inget extra på plats utöver bensinen ni förbrukar och eventuell extra utrustningar som ni vill lägga till. Vid full försäkring reserveras heller ingen deposition av hyrbilsbolagen på plats.

Bilens storlek är anpassad efter antalet resenärer och hänsyn till bagage och golfbagar.
Vid 1 - 2 personer bokas en 5-dörrars Ford Fiesta/Seat Ibiza/liknande
Vid 3 - 4 personer bokas en Renault Kangoo/CitroenBerlingo/liknande
Vid 5 - 6 personer bokas en Fiat Scudo/liknande
Vid 7 eller fler resenärer bokas två hyrbilar.

Tillägg för hyrbilen är 2000:- för veckan.

Karta

Hotell

4****Bonalba Golf Resort

4****Bonalba Golf Resort

Bonalba Golf Resort erbjuder boende i välinredda dubbelrum på 82 kvadratmeter. Alla med möblerad balkong, badrum, luftkonditionering/värme, minibar, fritt Wi-Fi och platt-tv med internationella kanaler. Ni har en timmes fritt nyttjande av hotellets SPA/Relax-avdelning dagligen. Här finns inomhuspool, bastu, turkiskt bad och möjlighet att köpa massage och behandlingar. På hotellområdet finns tropiskt poolområde att koppla av vid och mat och dryck att avnjuta i två restauranger, ett café, loungebar och Irländsk pub. Parkeringsgarage med finns i källarplan varifrån ni kan ta hiss till receptionen och era rum. Golfbanan nås på 200 meters promenad.
 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.

  Resevillkor

  Resegaranti hos Kammarkollegiet. Se mer & kontrollera här!
 • Högsta kreditvärdighet
  Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs