Skip to main content

Cost de la Luz - 4****Islantilla med flygplatstransfer, halvpension & 5 dagars fri golf


På Spanska sydkusten nära gränsen mot Portugal ligger populära och fina golfhotellet Islantilla med 27 underhållande golfhål utanför dörren. Här får man en bekväm och avkopplande vecka med fria golf under fem dagar, en uppskattad buffé till frukost och middag inkluderad och möjlighet att koppla av i hotellets fina SPA. Islantilla är valet om ni söker ett prisvärt och kvalitativt paket med mycket golf i bra klimat. Flygplatstransfer är dessutom inkluderad för er bekvämlighet.

Mer om resan

Islantilla Golf Resor på den Spanska sidan om gränsen mellan Algarve och Spanien bjuder in till en värmande och prisvärd vecka. Här njuter man av lugnet och uppskattar det bekväma med att ha en kvalitativ halvpension inkluderad på hotellet, en 27-håls golfbana av god klass utanför receptionen, finfina övningsområden i anslutning till hotellet, SPA att koppla av i och rimligt promenadavstånd till kusten med en del restauranger och butiker.

Fem dagars fri golf på Islantilla GC ingår, en banan som sträcker sig genom det fridfulla landskapet och erbjuder härliga vyer över Atlanten. Här spelar man mer än gärna flera gånger och med sina 27 hål erbjuds variation.  

I paketet ingår flygplatstransfer från Faro flygplats, en resa som tar cirka en timme. Väl framme är det bara att packa upp klubborna och ge sig ut antingen till puttingreenen, som dessutom är upplyst kvällstid, eller varför inte slänga sig i poolen innan det är dags att slå ut på tee 1.

I detta kompletta golfpaket ingår förutom direktflyg, flygplatstransfer och boende även förbokade starttider. Lämna därför önskemål om vilka starttider ni vill att vi bokar åt er. Önskemålen lämnas i meddelanderutan när ni bokar. Bekräftelse av starttider skickas till er mejl, oftast inom ett par arbetsdagar. Resehandlingar skickas ca tio dagar innan avresa och består av biljetter, vouchers, vägbeskrivningar och all nödvändig information om er resa samt telefonnummer till oss där ni når oss 24 timmar om dygnet.

Golf

Golf

Islantilla Golf Course består av 27 håls golfnöje med kvalitet. Banan öppnades 1992 och har sedan dess bland annat utsetts till topp 100 av de bästa golfbanorna i Europa av Golf Digest (år 2000) och fått stå värde för tävlingar på Challange Touren. Banan har är bitvis kuperad, bjuder på sköna havsvyer och är omsorgsfullt designad för att vara en njutning för alla spelare oavsett handicap. Grön slinga är mer promenadvänlig och den mest lämpade för spelare med högre hcp.

Bredvid Bar Colón på hotellområdet finns en puttgreen som dessutom är upplyst kvällstid.

Karta

Hotell

4****Islantilla Golf

4****Islantilla Golf

Denna stora anläggning inhyser en 27-håls golfbana, två åretruntöppna restauranger och ett par ytterligare under sommaren, barer, SPA-avdelning, inomhus- och utomhuspool, gym med mera. Alla rum är rymliga och ljust inredda. Internet, luftkonditionering, kassakåp, minibar och balkong eller terrass är standard. Er frukost och middag serveras i bufférestaurangen Las Carabelas och lunch kan avnjutas i klubbhusets restaurang. Under sommarhalvåret öppnar en grill restaurang och en restaurang vid hotellets "Beach Club" beläget vid stranden i Islantilla. På området finns ett SPA som erbjuder ett brett utbud av behandlingar. Reser Ni med familjen och har barn med så finns en MiniClub på hotellområdet under sommarhalvåret.
 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.

  Resevillkor

  Resegaranti hos Kammarkollegiet. Se mer & kontrollera här!
 • Högsta kreditvärdighet
  Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs