Skip to main content

Cost de la Luz - 4****Islantilla med flygplatstransfer, halvpension & 5 dagars fri golf

Komplett paket inkl. flyg
Pris från
9 975:-
8dagar
  • Direktflyg Faro t/r
  • Golfbag (20 kg) + väska (20 kg)
  • 7 nätter, dubbelrum
  • Halvpension
  • Flygplatstransfer t/r
  • 5 dagars fri golf på Islantill GC
Transportsätt:Flyg
Boka resa


På Spanska sydkusten nära gränsen mot Portugal ligger populära och fina golfhotellet Islantilla med 27 underhållande golfhål utanför dörren. Här får man en bekväm och avkopplande vecka med fria golf under fem dagar, en uppskattad buffé till frukost och middag inkluderad och möjlighet att koppla av i hotellets fina SPA. Islantilla är valet om ni söker ett prisvärt och kvalitativt paket med mycket golf i bra klimat. Flygplatstransfer är dessutom inkluderad för er bekvämlighet.

Sök resa

Mer om resan

Islantilla Golf Resor på den Spanska sidan om gränsen mellan Algarve och Spanien bjuder in till en värmande och prisvärd vecka. Här njuter man av lugnet och uppskattar det bekväma med att ha en kvalitativ halvpension inkluderad på hotellet, en 27-håls golfbana av god klass utanför receptionen, finfina övningsområden i anslutning till hotellet, SPA att koppla av i och rimligt promenadavstånd till kusten med en del restauranger och butiker.

Fem dagars fri golf på Islantilla GC ingår, en banan som sträcker sig genom det fridfulla landskapet och erbjuder härliga vyer över Atlanten. Här spelar man mer än gärna flera gånger och med sina 27 hål erbjuds variation.  

I paketet ingår flygplatstransfer från Faro flygplats, en resa som tar cirka en timme. Väl framme är det bara att packa upp klubborna och ge sig ut antingen till puttingreenen, som dessutom är upplyst kvällstid, eller varför inte slänga sig i poolen innan det är dags att slå ut på tee 1.

I detta kompletta golfpaket ingår förutom direktflyg, flygplatstransfer och boende även förbokade starttider. Lämna därför önskemål om vilka starttider ni vill att vi bokar åt er. Önskemålen lämnas i meddelanderutan när ni bokar. Bekräftelse av starttider skickas till er mejl, oftast inom ett par arbetsdagar. Resehandlingar skickas ca tio dagar innan avresa och består av biljetter, vouchers, vägbeskrivningar och all nödvändig information om er resa samt telefonnummer till oss där ni når oss 24 timmar om dygnet.

Golf

Golf

Islantilla Golf Course består av 27 håls golfnöje med kvalitet. Banan öppnades 1992 och har sedan dess bland annat utsetts till topp 100 av de bästa golfbanorna i Europa av Golf Digest (år 2000) och fått stå värde för tävlingar på Challange Touren. Banan har är bitvis kuperad, bjuder på sköna havsvyer och är omsorgsfullt designad för att vara en njutning för alla spelare oavsett handicap. Grön slinga är mer promenadvänlig och den mest lämpade för spelare med högre hcp.

Bredvid Bar Colón på hotellområdet finns en puttgreen som dessutom är upplyst kvällstid.

Karta

Avgångar & priser

AvresaAvreseortHotellLediga platserFrån pris
2/5Stockholm4****Islantilla Golf29 975:-Boka

Hotell

4****Islantilla Golf

4****Islantilla Golf

Denna stora anläggning inhyser en 27-håls golfbana, två åretruntöppna restauranger och ett par ytterligare under sommaren, barer, SPA-avdelning, inomhus- och utomhuspool, gym med mera. Alla rum är rym...