Skip to main content

Proresa med Bedinge GK - 4* Parco de Medici

Träningsresa med Bedinge GK

På oslagbart läge i en av Europas vackraste huvudstäder, Rom, ligger Parco de Medici som en oas för soltörstande golfare. Ett fåtal minuters transfer tar er till de båda flygplatserna Fiumicino och Ciampino och med taxi eller hotellets shuttle är ni i centrala Rom på enbart en halvtimme. Med andra ord en perfekt kombination om ni vill blanda högklassig golf med ett stort utbud av kultur, shopping, historia, nöjen och gastronomi under er semester. Hotellet ligger i anslutning till 27-håls parkbanan bestående av den utmananande 18-håls mästerskapsbanan och den något mer förlåtande 9-hålsbanan. En kombination som ger något för alla golfare oavsett erfarenhet. Ta även chansen att spela Marco Simone som är värd för Ryder Cup 2023, detta ligger som tillval i sista bokningssteget. Fär mer info om banan, gå gärna ner och kika under golffliken. 

Boende

Boende

Italiensk touch

På Parco de Medici bor ni i moderna och ljusa rum med en italiensk touch. All rum är inredda med vad man kan begära av ett högklassigt 4* hotell. På området finns fyra trevliga restauranger med olika inriktning men lokala italienska rätter av hög klass är givet att prova, här finns också fyra barer med avkopplande atomosfär samt en fitnessclub för er som vill hålla igång.

Shuttle till Rom

Hotellet erbjuder en shuttlebuss både till centrala Rom och till flygplatserna (mot kostnad). Till centrum tar transfern eller en taxi 25 - 30 minuter och till flygplatserna 15 minuter oavsett vilken ni flyger till/från.

Golf

Golf

Parco de Medici Golf Course

Parco de Medici Golf Course består av en utmanande 18-håls mästerskapsbana av parkkarraktär med strategiskt placerade bunkrar och en hel del vatten att ta sig förbi. Greenerna är av det större slaget och är ofta svagt ondulerande och snabba. Banan utmanar de med lite lägre hcp som vill attackera och passar de med lite högre hcp lika bra då det går att spela säkert på öppna fairways och de stora greenerna. Den intilliggande 9-hålsbanan är kortare men även den kräver en hel del teknik och strategiskt spel.   

 

Marco Simone 

 

Marco Simone Golf Club, som anses vara en av de mest prestigefyllda golfbanorna i Italien, är hem för Ryder Cup 2023, ett måste om du planerar en golfsemester i "Den eviga staden".

 

Klubben kommer att vara den tredje platsen på den europeiska kontinenten att vara värd för turneringen, efter 1997 års värd Club de Golf Valderrama i Spanien och Le Golf National i Frankrike, som kommer att vara värd för turneringen 2018.

Italien valdes i december 2015 före Österrike, Tyskland och Spanien som värd för den 44:e upplagan av turneringen, och beslutet fattades av en budutvärderingskommitté bestående av representanter från Europatouren och Ryder Cup.

Banan, designad av arkitekten Jim Fazio, som ligger bara 18 miles från centrala Rom, öppnades 1989.

 

Banan har förnyats helt för att vara värd för Ryder Cup 2023. De olika start-tees som tillhandahålls (4 för män och 3 för kvinnor) tillåter alla spelare att spela banan från den mest lämpliga längden, vilket gör Marco Simones upplevelse speciell och motiverande för alla .

 

Banan utspelar sig på ett exceptionellt stort område, vilket ger spelarna som tävlar på Marco Simones golfbana en verklig känsla av frihet. Designen slingrar sig genom de böljande kullarna på den romerska landsbygden, med Castello di Marco Simone i bakgrunden många hål. För att göra upplevelsen mer spännande har hålen på Resortbanan utökats och berikats med nya bunkrar.

Tack vare de många startutslagsplatserna anpassar sig den nya rutten till spelare på alla nivåer.

 

Karta

 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.

  Resevillkor

  Resegaranti hos Kammarkollegiet. Se mer & kontrollera här!
 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs