Skip to main content

Torrevieja - 5*****La Finca

Lyxigt boende & banan utanför dörren 

Elegant och smidig weekend. La Finca ligger en halvtimme söder om Alicante flygplats och med sin populära mästerskapsbana utanför dörren promenerar ni enkelt ut till övningsområde och första tee. Ni bor i moderna rum, kan koppla av i hotellets SPA eller vid utomhuspoolen och de två restaurangerna har något för alla smaker. Till nöjen i Torrevieja är det en kvarts bilfärd. Utöver La Finca ingår 18 hål på en av kustens mest klassiska bana Villamartin.  

Mer om resmålet

Välkomna till Costa Blancas lyxigaste golfresort med spel på upp till tre banor.

5*****La Finca Golf Course i Spanien är varje golfspelares dröm, med ett lyxigt boende på ett toppmodernt hotell, vänligt och tillmötesgående klubbhus och högkvalitativa banor som ligger inbäddat bland berg och kust, gör detta till ett äkta paradis för golfaren. Klimatet tillhör ett av de bästa i Europa, med 300 soldagar om året. Därför är detta en perfekt destination för att spela golf året runt! Kort resa från flygplatsen, en mästerskapsbana direkt vid hotellet och sol i mängder. En bekväm och lyxig golfweekend!

 På La Finca äter du gott i någon av de två restaurangerna, slappnar av i SPA-avdelningen eller bara njuter av det fördelaktiga klimatet i en solstol vid poolen. Nöjen, strandliv och shopping erbjuds i massor i Torrevieja som Ni når på en kvart med taxi/hyrbil.

Golf spelas på mycket uppskattade La Finca vid hotellet och/eller på välkända Villamartin och den mer kuperade upplevelsen Las Ramblas.

Detta paket exkluderar flygresa men vi hjälper er gärna att boka flygbiljetter från er önskade avresflygplats och på era önskade resdagar.

Hyrbil/transfer

I detta paket ingår privat flygplatstransfer t/r Alicante flygplats och hotellet. Chaufför möter er i ankomshallen på Alicante flygplats och hämtar er vid hotellet på angiven tid på hemresedagen. Från hotellet ingår dessutom transfer till externa banorna Villamartin och Las Ramblas.

Önskar ni istället hyrbil ordnad vi det och skickar offert. Be oss om information när du gör dig förfrågan.

Vid hyrbilsbokningar med ankomst Alicante ingår alltid bil med fria mil, full försäkring och extra förare.

Ni betalar med andra ord inget extra på plats utöver bensinen ni förbrukar och eventuell extra utrustningar som ni vill lägga till. Vid full försäkring reserveras heller ingen deposition av hyrbilsbolagen på plats.

Bilens storlek är anpassad efter antalet resenärer och hänsyn till bagage och golfbagar.
Vid 1 - 2 personer bokas en 5-dörrars Ford Fiesta/Seat Ibiza/liknande
Vid 3 - 4 personer bokas en Renault Kangoo/CitroenBerlingo/liknande
Vid 5 - 6 personer bokas en Fiat Scudo/liknande
Vid 7 eller fler resenärer bokas två hyrbilar.

Karta

 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.

  Resevillkor

  Resegaranti hos Kammarkollegiet. Se mer & kontrollera här!
 • Högsta kreditvärdighet
  Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs