Skip to main content

Costa Blanca - 5*****La Finca

Välkomna till Costa Blancas lyxigaste golfresort med spel på tre banor.

5*****La Finca Golf Course i Spanien är varje golfspelares dröm, med ett lyxigt boende på ett toppmodernt hotell, vänligt och tillmötesgående klubbhus och högkvalitativa banor som ligger inbäddat bland berg och kust, gör detta till ett äkta paradis för golfaren. Klimatet tillhör ett av de bästa i Europa, med 300 soldagar om året. Därför är detta en perfekt destination för att spela golf året runt! Kort resa från flygplatsen, en mästerskapsbana direkt vid hotellet och sol i mängder. En bekväm och lyxig golfweekend!

 På La Finca äter du gott i någon av de två restaurangerna, slappnar av i SPA-avdelningen eller bara njuter av det fördelaktiga klimatet i en solstol vid poolen. Nöjen, strandliv och shopping erbjuds i massor i Torrevieja som Ni når på en kvart med taxi/hyrbil.

Golf spelas på mycket uppskattade La Finca vid hotellet och/eller på välkända Villamartin och den mer kuperade upplevelsen Las Ramblas.

Detta paket exkluderar flygresa men vi hjälper er gärna att boka flygbiljetter från er önskade avresflygplats och på era önskade resdagar.

Sök resa

Hyrbil/transfer

I detta paket ingår privat flygplatstransfer t/r Alicante flygplats och hotellet. Chaufför möter er i ankomshallen på Alicante flygplats och hämtar er vid hotellet på angiven tid på hemresedagen. Från hotellet ingår dessutom transfer till externa banorna Villamartin och Las Ramblas.

Önskar ni istället hyrbil ordnad vi det och skickar offert. Be oss om information när du gör dig förfrågan.

Vid hyrbilsbokningar med ankomst Alicante ingår alltid bil med fria mil, full försäkring och extra förare.

Ni betalar med andra ord inget extra på plats utöver bensinen ni förbrukar och eventuell extra utrustningar som ni vill lägga till. Vid full försäkring reserveras heller ingen deposition av hyrbilsbolagen på plats.

Bilens storlek är anpassad efter antalet resenärer och hänsyn till bagage och golfbagar.
Vid 1 - 2 personer bokas en 5-dörrars Ford Fiesta/Seat Ibiza/liknande
Vid 3 - 4 personer bokas en Renault Kangoo/CitroenBerlingo/liknande
Vid 5 - 6 personer bokas en Fiat Scudo/liknande
Vid 7 eller fler resenärer bokas två hyrbilar.

Karta