Skip to main content

Palma Marathon Mallorca

Palma Marathon är ett fantastiskt lopp med en vacker bansträckning genom Palmas gamla stadsdelar och längs Medelhavets glittrande vatten. Du kan  välja att springa marathon, halvmarathon eller 10 km.

Du bor bekvämt på 4****Hotel Joan Miro med alla tänkbara faciliteter (läs mer om hotellet lite längre ned).

I staden trängs tapasbarerna och restaurangerna med rolig shopping och fina sevärdheter, därtill erbjuder Palma en fantastisk hamnpromenad.

Själva loppdagen är den 14 oktober.  Vi rekommenderar ankomst den 12 oktober och hemresa dagen efter loppet, det vill säga den 15 oktober.

Medeltemperatur i Palma i oktober är ca 24 grader dagtid och 13 grader nattetid.

Restid: Ca 3,5 timme vid direktflyg från Stockholm- Arlanda.

Beräknad transfertid cirka 30 minuter med buss eller taxi.

 

 

Karta

Hotell

4****Hotel Joan Miro

4****Hotel Joan Miro

4****Hotel Joan Miro ligger i ett bostadkvarter ca tio minuter sydväst om Palmas centrum. Ett par minuters promenad tar er till ett flertal restauranger, däribland fiskrestaurangern La Parada del Mar som är mångas favorit. Till stranden är det inte mer än åtta minuters promenad och tar man sig till Palma centrum med taxi tar det oftast inte mer än tio minuter. Hotellet är nyligen helrenoverat med nytt möblemang i både rum och allmänna områden. På hotellet finns förutom restaurang, bar och solterrass också ett poolområde mer stor utomhuspool med ett mindre gym i anslutning.
 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.
  Resevillkor
 • Högsta kreditvärdighet
  Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

  Kammarkollegiet

 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs