Skip to main content

Prag - 3* Petr

Bekvämt weekendpaket med kultur, gastronomi & golf

Gemytliga Prag är inte bara kultur, pilsner och nöjen utan här finns också ett antal intressanta golfbanor att upptäcka. Med vårt Pragpaket med Hotel Petr får ni spela två centrala guldkorn och vi inkluderar privat transporter med chaufför till och från flygplats och golfbanor. Boendet är centralt med promenadavstånd till en hel del restauranger, caféer, butiker och nöjen. Till Karlsbron tar det ca femton minuter att promenera och vill man in till absoluta city kan man ta spårvagnen utanför hotellet och hoppa av på Vaclavplatsen tio minuter senare. Trevliga dagar i denna vackra stad med världens kanske bästa och mest varierande arkitektur, billig shopping, mat och dryck kombineras med nya riktigt goda golfupplevelser. Golfbanor som inkluderas är de centralt belägna mästerskapsbanorna Albatross som är värd för Europatouren och senaste tillskottet Black Bridge.

I paketet ingår inte flygresa men vi hjälper er gärna med hela paketet.

Boende

Boende

Centralt mitt i Prag

I centrala Prag på en lugn gata i området Anděl ligger enkla men bekväma och väl omhändertagna Hotel Petr. Härifrån har ni cirka en kvarts promenad till Karlsbron och cirka tio minuters spårvagnsresa till Vaclavplatsen i absoluta centrum. I direkta omgivningarna finns en del restauranger, butiker, caféer och barer. Hotellet har 40 rökfria rum med badrum, dubbelsäng eller två enkelsängar, luftkonditionering, kaffekokare, kylskåp och fritt Wifi. Hotellet erbjuder en bra buffé med kalla och varma rätter och receptionen som har öppet 24 timmar om dygnet erbjuder en god service med bland annat hjälp att boka restauranger, biljetter och sightseeingturer.

Golf

Golf

Flexibel Golf 

Vill ni testa på andra banor? Vi kan ordna allt från banorna som vi rekomenderat till banor som används på Europatouren. Säg bara till vid förfrågan så kikar vi på det.  

Albatross Golf Course

Albatross Golf Course öppnade upp för spel i september 2009 och är idag troligen den mest berömda och eftertraktade banan i Pragområdet, nu även med årligt Europatourspel sedan 2014, vilket ger extra tyngd i rykte. Banan som ligger på 420 meters höjd har något av ett mikroklimat och bland de längsta golfsäsongerna i Centraleuropa. Den måttligt kuperade terrängen kan promeneras runt även om många väljer att boka en golfbil på plats. Ni möter bland annat sju sjöar och många svårplacerade bunkrar under er runda på Albatross. Vi vågar lova att ni kommer få en riktigt underhållande runda på denna kvalitetsbana som också erbjuder fina faciliteter utanför banan och en riktigt bra restaurang.

Black Bridge

Black Bridge öppnade 2011 och är således ett av de senaste tillskotten av kvalitativa och charmiga golfbanor i Pragområdet. På denna parkbana belägen direkt öster om centrala Prag, men ändå i natursköna omgivningar, möter ni en ständigt välunderhållen finish och mycket snabba greener. Banan lämpar sig väl för alla spelare oavsett färdighet och är enkel att promenera runt. Efter rundan kan man koppla av i det moderna klubbhuset, kanske en pilsner är på sin plats.

Prague City Golf Course

Prague City Golf Course är en mästerskapsbana direkt söder om Prag. Banan är ritad och byggd av bland annat Alex Cejka med förhoppning av att få arrangera större tävlingar men är ändå passande för spelare med högre hcp. Första nio kallas ”Links Nine” och sista nio för ”Lakes Nine” och som namnen antyder möter ni en variation av design och utförande på hålen. Efter rundan kan man koppla av i restaurangen som ligger i ett charmant stall med över 200 år på nacken, skall tilläggas att detta stall är renoverat på senare år.

 

Om Resmålet

En historisk pärla 

Prag är en historisk pärla som lockar besökare från hela världen. Känt som "de hundra spirornas stad", erbjuder Prag en imponerande arkitektur med välbevarade medeltida byggnader inklusive den majestätiska Pragborgen och den vackra Karlsbron. Staden andas kultur och konst med sina många museer, teatrar och konstgallerier. Njut av den bohemiska atmosfären i Gamla stan, där du finner charmiga torg och pittoreska gränder. Prags rika historia, goda mat och vänliga atmosfär gör det till en oförglömlig destination för alla som älskar att utforska en stad med en rik kulturell arv.

Se fler golfweekends

Se fler av våra golfweekends med bra boenden och fantastiska golfbanor i Tjeckien

Se fler golfweekends >>

 

 

Karta

 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.

  Resevillkor

  Resegaranti hos Kammarkollegiet. Se mer & kontrollera här!
 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs