Skip to main content

Maxiresa Algarve 2 - 9 maj

TÄVLA OCH VINN! Träningsresa: Crossfit. Yoga. Löpning

Var med och tävla om en träningsresa till Albuferia på Algarvekusten i Portugal.  Du deltar i tävlingen genom att köpa Veckans vara och genom att svara på en fråga. Tävlingen sträcker sig över åtta veckor, 15/1-11/3 med en vinnare per vecka.

Är du träningsvan hittar vi nya sätt att utmana dig, har du inte tränat så mycket kommer du komma hem med bagaget fullt av uppnådda mål.

Vi bor på trevliga 4**** Alfamar Beach and Sport Resort nära Albuferia på Algarvekusten i Portugal som kan skryta med bland annat ett eget Powerliftingroom, fina löparbanor och gräsytor med havsutsikt för fina yogastunder. Upplev en magisk kombo av tre underbara träningsformer som kompletterar varandra på ett unikt sätt. Är du träningsvan hittar vi nya sätt at utmana dig, har du inte tränat så mycket kommer du komma härifrån med bagaget fullt av uppnådda mål. Gemenskap, familjär stämning, nya vänner oavsett om du reser ensam eller tillsammans med någon annan. I resans pris ingår nu helpension på mångas begäran!

Starta morgonen med ett dynamiskt yogapass för att väcka kroppen till liv igen och skapa bästa förutsättningen för dagens utmaningar och sätt dig sedan vid en rofylld frukost i solen där du kan välja vad du vill från buffén. Efter frukost kan det vara dags för löpteknik eller ett längre löp-pass innan vi bryter för lunch och sol och bad. När eftermiddagen börjar nå sitt slut samlas vi igen och kör dagens WOD, det kan vara allt från ett pass på stranden, med skivstång eller varför inte en swim-WOD. Dagens träning avslutas med ett lugnare yogapass för att samla ihop och sträcka ut. En snabb dusch och sen ses alla på After Workout för lite gott snack innan det är dags för en välförtjänt middag i solnedgången.

Hotell

Hotell

Detta 4-stjärniga hotell ligger endast tre minuters promenad från sandstranden Praia da Falésia. Hotellet erbjuder en stor SPA-anläggning, en utomhuspool och luftkonditionerade rum med balkong.

Från några av rummen bjuds du på vacker utsikt över Atlanten från balkongen. Alla rum har en satellit-TV och en adapter. Rumsservice erbjuds hela dagen.

Boavista är hotellets största restaurang, och här serveras internationella och traditionella portugisiska buffémåltider. Under sommarsäsongen kan du beställa drinkar på Atlântico, som ligger vid poolen.

SPA-faciliteterna inkluderar bastu, massagebehandlingar, bubbelbad och inomhuspool. På Alfamar Beach & Sport Resort finns även ett fitnesscenter.

Anläggningen ligger 13 km från Albufeira och knappt 3 km från golfbanorna Pine Cliffs och Oceânico.

Resans innehåll

 

- Flyg Faro tur och retur (2-9 maj 2018)

- Del i dubbelrum, 4****Alfamar Beach and Sport Resort

- Helpension

- Flygplatstransfer tur och retur

- 3-5 träningspass om dagen m professionella instruktörer

- Föreläsningar & workshops

- Sociala aktiviteter

- Besök till crossfit-boxen i Albuferia

Samarbetspartners

Våra samarbetspartners på denna resa:

V 3 Celcius

V 4 Pågen

V 5 Kellog´s

V 6 Friggs

V 7 Kronägg

V 8 Orkla Pauluns

V 9 Lipton

V 10 Bonaqua

 

 

 

Tävlingsregler

 

1. Köp veckans vara.  

2. Be om en kopia på ditt kvitto i kassan.

3. Fyll i en tävlingtalong där du svarar på hur många artiklar du tror säljs av veckans vara/varor under den aktuella veckan.

4. Lägg ditt bidrag i Maxiresans brevlåda.

5. Vinnaren är personen som kommer närmast antalet sålda artiklar.

Tävligen sträcker sig över 8 veckor. 15/1-11/3-2018. Med en vinnare per vecka. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren och reseförsäkring tecknas av vinnaren.
Vinsten är personlig och kan inte bytas mot kontanter eller annan resa. ICA Maxi Trelleborgs anställda får inte deltaga i tävlingen. 

Man får vara med i tävlingen hur många gånger man vill så länge man köper veckans vara.

Tävlingstalongen finns i butiken vid exponeringen av veckans vara. Vinnaren presenteras på Facebook veckan efter.

Anställda inom ICA Maxi i Trelleborg samt deras närmast anhöriga familjemedlemmar kan inte delta i tävlingen.

Karta

 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.
  Resevillkor
 • Högsta kreditvärdighet
  Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

  Kammarkollegiet

 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs