Skip to main content

Copa Sant Vicenç, 8-13 oktober 2022

8 - 13 oktober 2022

Åldersgrupper:

P03, P05, P07, P09, P11(7)

Spanien har varit en av de mest populära turneringsländerna under en längre tid. Fint väder med soliga dagar i kombination med fotboll. Vad kan man mer begära? Turneringen spelas i regionen Costa de Maresme för 38:e året. Med sina fina stränder, bad, barer, restauranger, shopping samt bra fotbollsplaner, erbjuder turneringen perfekta förhållanden för sport, nöje och uppehälle.
Varför inte göra ett besök i den pulserande fotbollsmetropolen Barcelona och kanske se någon match i La Liga? Till Barcelona är det cirka 70 km. Vi hjälper er med matchbiljetterna till FC Barcelona eller varför inte RCD Espanyol? Vi ombesörjer naturligtvis även bussresan om ni så önskar.

Sportanläggningar
Turneringen spelas på konstgräsplaner i orterna Pineda de Mar, Arenys de Munt, Sant Vicenc de Montalt, S. Pol, Santa Susanna, Mataró och Lloret de Mar.
Alla arenor är utrustade med omklädningsrum och duschar.

Antal lag
Cirka 75

Logi
Inkvartering på hotell och ibland i lägenheter i turistorterna Calella, Pineda de Mar, Santa Susanna, Malgrat de Mar, Blanes och Lloret de Mar.
Boende i rum med tre-fyra sängar, samtliga med dusch och toalett. Ledare i dubbelrum. Enkelrum kan bokas mot en extra kostnad.
Specifika önskemål kan inte beaktas då arrangören bestämmer ort och inkvartering.

Måltider
Under hela vistelsen erbjuds helpension i form av buffé, spanska och internationella rätter.
Till frukost ingår följande drycker: kaffe, te och juice. Dryck till lunch och middag mot kostnad.
Första måltid: Middag
Sista måltid: Lunch (sista dagen i form av matsäck, övriga luncher buffé)

Om destinationen
Hela regionen erbjuder massor av möjligheter till utflykter och fritidsaktiviteter. Ett besök i Barcelona, huvudstaden i Katalonien, med den fantastiska domen Sagrada Familia, den berömda hamnen, stadens centrala gågata Las Ramblas, och naturligtvis fotbollsarenan Camp Nou, hemvist för FC Barcelona, som är höjdpunkten för alla fotbollsintresserade.

Karta

 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.

  Resevillkor

  Resegaranti hos Kammarkollegiet. Se mer & kontrollera här!
 • Högsta kreditvärdighet
  Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs