Skip to main content

Cypern - 4*Leonardo Plaza Maris Beach Hotel & SPA

All inclusive & strålande klimat

På Cyperns västra sydkust nära större orten Paphos hittar ni detta fina och populära hotell beläget direkt vid havet. Här är det enkelt att luta sig tillbaka och insupa den värmande temperaturen, varva ner vid det trevliga pool- och strandområdet, vraka bland välsmakande bufféer och avnjuta en förfriskning från baren. På Cypria Maris Bech Hotel är det all inklusive som gäller så du kan lämna plånboken på rummet. Från hotellet sträcker sig en mysig strandpromenad som tar er hela vägen in till centrala Paphos med den trivsamma hamnen och slottet. En promenad tar ca en halvtimme och väl framme finner ni en mängd angenäma restauranger, stort utbud av shopping och en hel del kvällsnöjen. Så vill man vid tillfälle variera sig från hotellets middagar och nöjen finns närhet till många alternativ. Golf spelar ni på tre banor på kusten. Nya och riktigt trevliga Nick Faldo-banan Elea nås på tio minuters transfer från hotellet. Uppskattade och välrenommerade Aphrodite Hills samt nyligen renoverade Secret Valley nås på ca en halvtimmes transfer.

Cypern erbjuder med sitt riktigt sydliga läge ett härligt golfklimat från tidig höst och över vintermånaderna ända fram till sen vår.

Detta paket exkluderar flygresa men vi hjälper er gärna att boka flygbiljetter från er önskade avresflygplats och på era önskade resdagar.

 

Golf

Golf

I detta paket ingår 2 x 18 hål på Elea Golf, 1 x 18 hål på Aphrodite Hills och 1 x 18 hål på Secret Valley. Alla transfer t/r från hotellet ingår och anpassas efter era starttider.

Vi förbokar alla starttider enligt era önskemål och efter tillgänglighet. Ange därför vilka starttider ni önskar i meddelanderutan i samband med bokning. Bekräftelse på starttider skickas normalt på mejl inom ett par arbetsdagar.

Elea Golf Club ligger idylliskt placerat bara ett par kilometer från Medelhavskusten. Denna bana designad av Sir Nick Faldo har tagit golf på Cypern till en ny nivå när man slog upp portarna 2010. Det gäller att inte vara på humör för att gå ”all in” när du beger dig till Elea. Här finns hål som är fullkomligt bombarderade med bunkrar där det krävs mer återhållande taktiskt spel och noggrant planerade slag. Dock finns det också helt bunkerlösa hål där man får en chans att andas ut. 17 hålet som får anses som signaturhålet på Elea bjuder på en smal sluttande fairway kantad av bunkar och har du väl klarat av att hålla dig från bunkrarna väntar inspel till en mindre ö-green. Ja Elea kan vara en tuff uppgift men om du gillar golf, ja då kommer du gilla denna bana. Glöm bara inte att packa ner wedgen.

Aphrodite Hills är designad av rutinerade Cabell B. Robinson som varit i golfdesignbranschen i över 40 år. Hans egen uppfattning är ett han nått kulmen på sitt designarbete i och med färdigställandet av Aphrodite Hills, ett gott omdöme för denna vackert placerade golfbana. Banan har en del varierande terräng och är av parkkaraktär med dog-legs och en del vattenhinder. De spektakulära hålen 3 och 7 bjuder på spel längs en djup ravin, som också delar banans första och bakre nio hål, vilka tillsammans med hål 8 kan anses vara golfminnen för livet. Banan är en rolig utmaning för de flesta golfare oavsett hcp och hit återvänder många golfare från år till år.

Secret Valley är en läcker golfbana som ursprungligen öppnade 1996 och var då designad av en lokal arkitekt. 2013 byggdes dock banan om helt och hållet av f.d. Ryder Cup-kaptenen Tony Jacklin och hans team. Banan sträcker sig fortfarande genom en naturskön dalgång och bjuder på ett otal vattenhinder och går i parkbanekaraktär ner om Medelhavet. Banan bör uppfattas som rolig oavsett hcp och här satsar man hårt på att erbjuda en golfbana i ständigt gott skick. Missa inte att ta en lunch eller förfriskning i det trevliga klubbhuset.

4*Leonardo Plaza Maris Beach Hotel & SPA

4*Leonardo Plaza Maris Beach Hotel & SPA

Cypria Maris Bech Hotel är ett ”vuxenhotell” där man har en åldersgräns på minimum 16 år på sina gäster. Hotellet har under våren 2017 genomgått en renovering och öppnade sina dörrar till ett ännu fräschare hotell i juni samma år. Här erbjuds boende i något av de 240 rummen som alla är bra utrustade och erbjuder balkong, luftkonditionering, satellit-tv, ett mindre kylskåp, kaffekokare och naturligtvis fritt WiFi. Här finns under vintersäsongen huvudrestaurangen Blue Horizon och Aridadne lobbybar öppen samt a la carte restaurangerna Mourayio Greek Taverna och Egao Sushi Bar Restaurant (de två senaste mot tillägg).


Hotellet erbjuder fullutrustat gym, två tennisbanor, bastu, jacuzzi, bordtennis, dart och en hel del andra aktiviteter. Här kan du också boka in en skön SPA-behandling mot kostnad.


Hotellets all inclusive:
Frukostbuffé 07:00 – 10:00
Morgonsnacks 10:00 – 12:00
Lunch 12:30 – 14:30
Eftermiddagssnacks 15:00 – 17:00
Middag 19:00 – 21:30
Kvällssnacks 22:00 – 24:00

All inclusive-konceptet innebär också att juicer, läsk, kaffe, lokala alkoholhaltiga drycker som cocktails, öl och vin ingår i lobbybaren mellan klockan 10:00 – 24:00. Efter klockan 24:00 gäller betalning av alla drycker i baren.

Karta

 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.

  Resevillkor

  Resegaranti hos Kammarkollegiet. Se mer & kontrollera här!
 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs