Skip to main content

Lissabon - 5*Camporeal med Here We Go Abacus Bonusresa

Naturskönt med vingårdar & lugn 

Camporeal ligger snyggt placerad i den ”Portugisiska trädgården” strax norr om Lissabon bland vingårdar och frodiga dalar. Här är det exklusivt, behagligt, naturskönt och avkopplande. Det som hörs är bollträffen från en drive, en traktor i fjärran och fågelkvitter i den ljumna dagen.  

Utanför den ståtliga hotellbyggnaden ligger mästerskapsbanan Camporeal, övningsområde, pool och ett antal moderna och ljusa lägenheter. Här finns en förträfflig restaurang, klubbhusets kafé med terrass, en trevlig bar, ett SPA och en inomhuspool. Golf spelas på hemmabanan Camporeal som bland annat varit värd för damernas Europatour. Denna bana är inledningsvis kuperad och många väljer därför att förboka golfbilar till rundorna. 

Söker man variation rekomenderar vi att inkludera några rundor på Royal Obidos, West Cliffs eller Praia del Rey. 

Detta paket exkluderar flygresa men vi hjälper er gärna att boka flygbiljetter från er önskade avresflygplats och på era önskade resdagar.

 

Boende

Boende

Idealt för avkoppling

Dolce CampoReal är ett exklusivt hotell i Torres Vedras, Portugal, ungefär 30 minuter från Lissabon. Omgivet av böljande kullar och vingårdar erbjuder hotellet en perfekt blandning av lyx och avkoppling. Här finns eleganta rum och sviter, en 18-håls golfbana, ett spa, och flera gourmetrestauranger. Dessutom kan ni njuta av inomhus- och utomhuspooler. Dolce CampoReal är idealiskt för både avkopplande semester och affärsresor.

Fri Rumsuppgradering 

Under en begränsad period ingår det en kostnadsfri rumsuppgradering till deras Superior Deluxe Room med utsikt över golfbanan. Detta erbjudandet gäller i mån av tillgägnlighet och kan inte garanteras innan bekärftad bokning. 

Halvpension eller semi-all inclusive?

Det finns möjlighet att köpa till  halvpension eller semi-all inclusive. Semi-all inclusive innebär frukost och middag samt fri dryck mellan 17:00 - 23:00 från ett urval av öl, husets vin, läsk, juice och kaffe/te. 

Golf

Golf

Camporeal

Camporeal har bland annat varit värd för damernas Europatour. Banan öppnades 2005 och är designad av Donald Steel. Inbäddad i det naturligt kuperade landskapet tar banan er upp och ned för dramatiska kullar och dalar kantade av tät skog. En utmanande bana där de första 9 hålen är tuffast. Det ingår alltid manuell golfvagn när man bokar med oss men vi rekomenderar att överväga golfbil. Banans facilteter erbjuder bland annat mycket goda träningsmöjligheter, golfbilar och manuella golfvagnar till uthyrning och golflektioner vid "golfakademin".

Royal Obidos

Royal Obidos som ni når på ca fyrtio minuter från Camporeal är en bana rankad topp 100 i Europa av Golf World Magazine och designades av Seve Ballesteros. Denna bana är ett test för golfare av alla kategorier. Vi kan garantera underbara vyer över Atlanten och Obidoslagunen under denna trevliga golfrunda av seaside karaktär. Efter rundan kan ni koppla av i klubbhuset som har magnifik utsikt över Atlanten och banan. Detta är en ganska tuff bana som kanske främst passar de som har en del erfarenhet på golfbanan.

Praia del Rey

Praia del Rey behöver knappt någon vidare beskrivning. Ständigt rankad som en av Europas bästa golfbanor bjuder banan in golfare på alla nivåer för en oförglömlig runda. Banan har en blandad karaktär av park- links och seasidebana och är mångas favorit i Portugal.

West Cliffs 

West Cliffs är den nyare systerbanan till Praia del Rey och öppnade sommaren 2017. Sedan dess har den hyllats av golfentusiaster och spelare världen över, som ivrigt väntat på Cynthia Dyes skapelse. Banan sträcker sig längs kusten och erbjuder enastående naturskönhet med otroliga vyer över Atlanten. Vindförhållandena utgör en spännande variabel i spelet. Med sin utmanande design och spektakulära omgivning har West Cliffs snabbt blivit en av Portugals mest omtalade och uppskattade golfbanor.

Hyrbil/Transfer

Hyrbil/Transfer

I detta paket finns möjlighet till privat flygplatstransfer mellan Lissabons flygplats och boendet. Chaufför möter er i ankomshallen och hämtar er vid hotellet på angiven tid på hemresedagen.

Önskar ni istället hyrbil tar vi fram pris och skickar er en offert. Ange önskemål om hyrbil i samband med er förfrågan.

Om Resmålet

Om Resmålet

Mer än bara golf 

Upptäck Turcifal, en gömd pärla för golfentusiaster i hjärtat av Portugal. Bara 30 minuter från Lissabon erbjuder denna charmiga by en perfekt kombination av naturskönhet och golf i världsklass. 

Njut av det milda klimatet året runt och avsluta dagen med lokal gastronomi och fina viner. Turcifal erbjuder även närhet till andra toppbanor som West Cliffs och Praia del Rey. För svenska golfturister som söker en oförglömlig upplevelse är Turcifal den ultimata destinationen. 

Priser

Baspaket 

2024.09.26-2024.10.14: 9 995:- 

2024.11.15-2024.11.30: 8 995:-

Tillägg

Halvpension exklusive dryck: 3 495:-

Halvpension inklusive dryck till maten: 4 495:-

Semi all inclusive: 5 995:-

Enkelrumstillägg: 3 995:-

Se fler resmål

Nyfiken på fler resmål? 

Se fler av våra golfpaket med bra boenden i närheten av Lissabon

Se fler golfpaket >>

Karta

 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.

  Resevillkor

  Resegaranti hos Kammarkollegiet. Se mer & kontrollera här!
 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs