Skip to main content

Maria del Mar

Transfer
Från Barcelonas flygplats tar det cirka 1 timme och 30 minuter till Lloret de Mar. Observera att bussresan kan ta längre tid vid tät trafik.

Befolkning
På Costa Brava bor det cirka 600 000 invånare. Lloret de Mar cirka 40

Lloret de Mar kallas ofta för Costa Brava-kustens pärla och här hittar vi förmodligen vår mest populära destination för friidrottsläger.
På friidrottsarenan, som ligger på bekvämt avstånd från hotellet, går alla grenar utom slägga att utföra och material finns att låna.
På arenan finns också ett välutrustat gym.
Vid sidan om kvalitativ träning i behagligt klimat erbjuds många aktiviteter, ett brett utbud av kaféer och restauranger samt möjligheten för utflykt till metropolen Barcelona. Vi bokar gärna transfer åt er.
Tack vare destinationens popularitet rekommenderar vi bokning med god framförhållning.
 
Avstånd till stadium: 300 meter
Antal sängar per rum: Tre
Invånarantal: 50000

Om destinationen
Lloret de Mar på Costa Brava  är en plats där alla trivs tack vare en vacker natur, ett aktivt nöjesliv, flera sevärdheter och långa stränder.
Här bor ni i en vacker semesterort med fina stränder, vattenlandet Water World nära till hands och Barcelona cirka 1,5 timmes bilresa bort. Du hittar också ett stort utbud av restauranger, bra nöjesliv för ungdomar, sevärdheter, konserter och goda bussförbindelser till andra städer i området.
Lloret de Mars stränder är fina och de pittoreska lagunerna gör strandlivet till en härlig upplevelse. För den aktiva finns gott om alternativ – exempelvis golf, mountainbikes och olika vattensporter.
Staden grundades 1001 och började som ett litet fiskesamhälle. I utkanten av staden ligger det medeltida slottet Castell de Sant Joan som är värt ett besök.

Läge
Costa Brava ligger norr om Barcelona i Spaniens nordöstra hörn med Pyrenéerna i bakgrunden. Kusten är 214 km lång och sträcker sig från Blanes i söder till Portbou på den franska gränsen i norr.

000 invånare.

Restauranger:
Exempel på klassisk katalansk mat är olika sallader, skaldjur, fisk och soppor samt efterrätten Crema Catalana. Du hittar även vällagade spanska rätter här, som paella och tapas. Det finns bra restauranger i både Tossa de Mar och Lloret de Mar.

Medeltemperatur, luft
 APR   MAJ   JUN   JUL  AUG   SEP    OKT
 18       22     25    28      28     25       21

Sök resa

Karta