Skip to main content

Besök den lilla paradisön Porto Santo belägen strax öster om Madeira i Atlanten. Här är klimatet som skönas under höst/vinter/vår och den långa underbara sandstranden bjuder in till aktiviteter och bad. Boende på komfortabla Vila Baleira som erbjuder många aktiviteter, en högklassig All Inclusive med varierande buffé till frukost, lunch och middag. På hotellet finns inomhus- och utomhuspool, SPA, gym, boulebanor och ytor utomhus för både yoga och annan gruppträning. Gratis lånecyklar finns till ert förfogande. Vi inkluderar även ett par trevliga utflykter i programmet. Vi kan garantera en exotisk upplevelse på Portugisiska Porto Santo.

Karta

Hotell

4****Vila Baleira

4****Vila Baleira

Vila Baleira är ett fräsch och stort semesterhotell beläget direkt vid Atlantans kust. I direkt anslutning till lobbyn ligger den stora middagsmatsalen som serverar en dignande och varierande buffé till frukost, lunch och middag inkl. dryck till alla måltider. Här finns även gott om fikabröd och delikatesser. Vid lobbyn finns också hotellets bar där gäster samlas framåt kvällen för att avnjuta en drink, öl eller kaffe och samtala om dagens aktiviteter. I huvudbyggnaden finns en inomhuspool att doppa sig i och på promenaden ner mot poolområdet och stranden ligger hotellets SPA där ni med fördel kan boka en behandling eller bara avnjuta jacuzzipooler och andra värmande bad. I anslutning till SPA ligger också hotellets gym. Vid poolområdet som ligger direkt ovanför sanddynorna mot stranden och Atlanten finns också bar med snackservering och en scen där kvällsunderhållning erbjuds vissa kvällar. Boulebanorna ligger avskilt vid poolområdet i lugna omgivningar. Alla rum har bekväma sängar med tjocka madrasser, soffgrupp, stort helkaklat badrum och balkong. Luftkonditionering finna i alla rum liksom tv med internationella kanaler...
 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.

  Resevillkor

  Resegaranti hos Kammarkollegiet. Se mer & kontrollera här!
 • Högsta kreditvärdighet
  Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs