Skip to main content

5***** Top Kapi

Om boendet

5*****Topkapi Palace är stället för er som önskar en mycket komfortabel vistelse, med alla bekvämligheter i närheten. Här bor man kungligt och bekvämt i en exakt kopia av det berömda Topkapipalatset i Istanbul. Hotellet har mycket att erbjuda och ett stort utbud av faciliteter. Vad sägs om en egen strand, SPS-avdelning, gym och fitnesscenter, bastu, turkiskt bad, basket, minifotboll, biljard, squash, bordtennis, åtta tennisbanor, bowling, bra joggingområden, vattensporter (maj-oktober), nattklubb med mera. Dessutom finns här stora och trevliga poolområden, några pooler med vattenrutschkanor och vågmaskin (utomhuspoolerna är öppna maj-oktober). Det finns flera barer, en stor bufférestaurang och inte mindre än fem à la carterestauranger (två öppna under vintersäsongen).

Hotellets aktivitetsteam ordnar motionspass och underhållning dagligen. Det finns även olika uppträdanden ett par dagar i veckan under högsäsong.

All Inclusive – allt detta ingår

Wi-Fi i lobbyområdet. Varma och kalla samt lokalt tillverkade alkoholhaltiga drycker ingår dygnet runt. Importerade drycker & vinmenyer på à la carterestaurangerna är mot kostnad. Åldergräns 18 år för alkohol. 
Minibar i rum ingår (vatten, läsk & öl). 
All inclusive ingår även på stranden.

Obs! Till middag är långbyxor obligatoriskt för herrar.

Faciliteter som ej ingår i All Inclusive

Wi-Fi i rummen, bowling, tennisbanor (grusunderlag), privata tennislektioner, belysning på tennisbanan, belysning på tennis -och fotbollsplan, spelhall och tv-spel, vattensporter, massage, samtliga behandlingar på SPA-avdelningen & hamam, roomservice och läkare.

Om destinationen

Antalya är en hamnstad med antika anor och en populär turistort i sydvästra Turkiet. Antalya är huvudstad i provinsen Antalya.

I gamla stan, Kaleiçi, finns ett mycket stort utbud av pubar och musikbarer. I direkt förbindelse finns också småbåtshamnen med restauranger och kaféer. Ett otroligt folkliv kvälls- och nattetid!

Karta

 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.

  Resevillkor

  Resegaranti hos Kammarkollegiet. Se mer & kontrollera här!
 • Högsta kreditvärdighet
  Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs