Skip to main content

Boule och aktiviteter - Lloret de Mar 20 & 30 april

Är du 55+ och vill ha en aktiv och social semester? Älskar du boule och canasta? Ja, då är detta resan för dig. Vi åker till härliga Lloret De Mar utanför Barcelona och det kommer att bli en vecka med massor av boulespel och andra sociala aktiviteter. Här bor vi på fräscha Hotel Olympic Park med suveränt läge, bara några hundra meter från butiker, restauranger och nöjen. Till den långa och fina strandpromenaden är det inte ens en kilomter. På hotellet stort poolområde, gym, restaurang bar och fina boulebanor precis intill. Eftersom vi inkluderat all inclusive kan ni lämna plånboken på rummet, fri mat och dryck gäller under veckan i soliga Spanien.

Reseledare från Here We Go säkerställer god service och härlig stämning under hela veckan.

 

Karta

Hotell

4**** Olympic Park

4**** Olympic Park

Boende 4****Olympic Park Centralt beläget hotell, enbart 500 meter från stadens restauranger och affärer och en kilometer från den långa strandpromenaden. Hotellet erbjuder en generös helpensionsbuffé. Här finns gym, utomhuspool, inomhuspool och ett flertal aktiviteter. Om destinationen Lloret de Mar är en semesterort belägen ca 7 mil norr om Barcelona. Här finns gott om restauranger en fin strand och bra shopping.
 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.
  Resevillkor
 • Högsta kreditvärdighet
  Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

  Kammarkollegiet

 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs