Skip to main content

Träningsresa CrossFit i Reykjavik - Reykjavik Downtown HI Hostel

Åk till spännande Reykjavik och träna  CrossFit på ansedda boxen Crossfit Grandi101 där många av öns framgångsrika crossfit-utövare tillbringat många timmar. Ni bor på Reykjavik Downtown HI Hostel, inom gångavstånd till  CrossFit Grandi101. Träna upp till 5 pass med CF-certifierad tränare från sverige och hur många du vill av de som finns på shemat hos CF Grandi101

Hotell

Reykjavík Downtown HI Hostel

Reykjavík Downtown HI Hostel

Det bästa HI Hostel i världen! Reykjaviks boutique hostel är bara ett stenkast från det gamla hamnområdet och kulturella centrum. Beläget på ett lugnt, bostadsområde gata vandrarhemmet röstades hostelet fram till det bästa HI Hostel i världen av gäster under 2015. Det finns ett urval av bekväma dubbelrum och familjerum samt sängar i större sovsalar. Vandrarhemmet erbjuder också bra priser på turer och utflykter med gratis pick up. Personalen finns till hands på alla timmar och hjälper dig att göra bäst av din vistelse i staden.
 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.
  Resevillkor
 • Högsta kreditvärdighet
  Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

  Kammarkollegiet

 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs