Skip to main content

Träningsresa CrossFit i Reykjavik - Reykjavik Downtown HI Hostel

Komplett paket inkl. flyg
Pris från
7 975:-
5dagar
 • Flyg t&r CPH-KEF
 • Transfer på plats
 • 4 nätters boende på hostel inkl frukost
 • 4 träningspass på CrossFit Grandi101
Boka resa

Åk till spännande Reykjavik och träna  CrossFit på ansedda boxen Crossfit Grandi101 där många av öns framgångsrika crossfit-utövare tillbringat många timmar. Ni bor på Reykjavik Downtown HI Hostel, inom gångavstånd till  CrossFit Grandi101. Träna upp till 5 pass med CF-certifierad tränare från sverige och hur många du vill av de som finns på shemat hos CF Grandi101

Avgångar & priser

AvresaAvreseortHotellLediga platserFrån pris
21/11Reykjavík Downtown HI HostelMer än 87 975:-Boka

Information

Med tanke på stadens blygsamma storlek så har Reykjavik ett förvånansvärt rikt nöjes- och kulturutbud. Barer, restauranger, klubbar råder det verkligen ingen brist på, även om Reykjavik inte har så många sevärdheter i traditionell bemärkelse. Reykjavik är den naturliga utgångspunkten för utflykter på den äventyrliga ön, vare sig det gäller varma källor, sagolika berg och sprutande gejsrar.

Reykjavik är helt enkelt en stad som bubblar av en alldeles särskild energi. Staden är lätt att ta till sig och ta sig runt och kombinerar på ett unikt sätt småstadens vänlighet med metropolens möjligheter.

Det isländska köket har sitt ursprung i Islands rena natur och bara det bästa är gott nog. 
Framförallt i Reykjavik finns ett brett utbud av förstklassiga restauranger med läckra internationella menyer och isländsk husmanskost.

Om ni vill krydda resan med några andra aktiviteter utöver träningen finns det mycket att välja på, en ridtur på islandshästar eller valskådning. Andra populära aktiviteter är till exempel vandring, fiske eller ett superjeepsafari på en glaciär. 

Här finns också den berömda Blå Lagunen som ni absolut inte ska missa. Blå Lagunen är ett utomhusbad där du badar i vatten direkt från de varma källorna. Vattnet håller den varma och inbjudande temperaturen 36-39° året om.  Ni kan även besöka någon av de populära spa-anläggningarna i Reykjavik.

Hotell

Reykjavík Downtown HI Hostel

Reykjavík Downtown HI Hostel

Det bästa HI Hostel i världen! Reykjaviks boutique hostel är bara ett stenkast från det gamla hamnområdet och kulturella centrum. Beläget på ett lugnt, bostadsområde gata vandrarhemmet röstades hostelet fram till det bästa HI Hostel i världen av gäster under 2015. Det finns ett urval av bekväma dubbelrum och familjerum samt sängar i större sovsalar. Vandrarhemmet erbjuder också bra priser på turer och utflykter med gratis pick up. Personalen finns till hands på alla timmar och hjälper dig att göra bäst av din vistelse i staden.
 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.
  Resevillkor
 • Högsta kreditvärdighet
  Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

  Kammarkollegiet

 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs