Skip to main content

Uppvärmning inför Femdagars 2018 - Mar Menor Costa Calida

I början av maj bjuder vi in till en härlig vistelse på kompletta Mar Menor Golf Resort. Skippa de kalla försommarkvällarna hemma och möt sommaren när golfklimatet är som bäst, vinn samtidigt fina priser i vår partävling och umgås med golfare från hela landet. Ett perfekt tillfälle att slipa formen inför årets Femdagarsturnering i Värmland.

Boende sker i moderna lägenheter med ett eller två sovrum beroende på om ni är ett eller två par som reser. Här finns vardagsrum, kök och stor balkong/terrass. Utanför lägenheterna slingrar sig Jack Nicklaus-banan Mar Menor och det är ofta bara några få steg ner till närmsta green om man vill träna lite extra en kväll när poolen och balkongen blivit för bekväm. Frukost och middag på någon av Mar Menors trevliga restauranger ingår varje kväll så ni behöver inte nyttja köket i lägenheterna till mycket annat än till att kyla drycken.

Två sällskapsrundor inleder er vistels, den ena på Mar Menor som är banan vid ert boende och den andra på Europatourkvalbanan El Valle en kort transfer bort. Därefter inleds partävlingen som spelas över två dagar. Första rundan spelas på fina Hacienda Riquelme och så avslutar vi med ett återbesök på Mar Menor för ett avgörande. Samtliga banor är Jack Nicklaus-banor och alltid i prima skick.

Vinnare i tävlingen kan välja mellan fina priser däribland fritt deltagande i Femdagars 2018 eller en härlig weekend till Bornholm. Naturligtvis kommer fina tröstpriser också finnas i potten.

Avresor erbjuds från Arlanda, Landvetter, Kastrup och Oslo.

Väl mött på Mar Menor i maj där representanter från Here We Go kommer att finnas på plats.

 

Golfbanor

Golfbanor

Mar Menor är en öppen, snäll och flack banan som sträcker sig igenom Mar Menor Golf Resorts område. Som vanligt på Jack Nicklausbanorna kommer ni få uppleva vältrimmade fairways, snabba greener en del djupa bunkrar att passera samt några icke allt för besvärande vattenhinder. Banan är lätt att promenera runt och passar utmärkt som en hemmabana under er vistelse i området. Efter avslutad runda hamnar man lätt i golfbaren ett tjugotal meter från flaggan på 18:e green.

El Valle är en tuffare uppgift för del flesta golfare i jämförelse med exempelvis Mar Menor. Här gäller det att vara vän med sin driver eller spela ett säkrare kort. Håll er på fairway och undvik en allt för grov slice eller hook. Wastearea kantar de relativt tajta fairways runt banan. Eftersom det är Mr Nicklaus som skapat banan är det en varierande design som möter er, med strategiskt placerade bunkrar. Banan har en del lutningar och en del kan säkerligen föredra golfbil på El Valle, framförallt varma dagar. Efter rundan kan en kall dryck och en välsmakande hamburgesa med fördel avnjutas vid klubbhustes terrass. Från Mar Menor är det ca tjugo minuters körtid. Europatourkvalbanan El Valle rekommenderas varmt.

Hacienda Riquelme böljar fram på Costa Calidas slätter med sin mycket breda fairways, sjöar och utmanande greener. Just greenerna kanske kommer vara det mest bestående minnet eller menet efter er runda här då de är eleverade och för vissa irriterande men för alla utmanande och ondulerande. Hacienda bör dock vara en mycket trevlig upplevelse oavsett din erfarenhet på golfbanan. Långslående spelare kan utmana och alla spelare kan ta sig fram med ett strategiskt spel mot green men vi flaggar också för att låta bli de väldigt djupa bunkrarna. Ja, Hacienda Riquelme är en utmanande, unik och rolig golfbana och uppfattas säkerligen en hel del efter dagsformen på den som håller i klubborna. Golfbil är inget måste om man inte har medicinska skäl eller besöker banan under de mer varma månaderna maj, september och oktober. Körtid från Mar Menor är ca tjugo minuter.

Transfer

I detta paket ingår flygplatstransfer t/r samt transport till de två externa banorna El Valle och Hacienda Riquelme. Flygplatstransfern tar ca en timme och transfer till de båda externa banorna ca 20 minuter.

Vill man ta sig till kusten, stranden och restaurangerna i orten Los Alcazares så tar en taxiresa max 10 minuter.

Karta

 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.

  Resevillkor

  Resegaranti hos Kammarkollegiet. Se mer & kontrollera här!
 • Högsta kreditvärdighet
  Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs