Skip to main content

Belek - 5*****Voyage inkl. flyg, tre banor och all inclusive

Komplett paket inkl. flyg
Pris från
14 475:-
8dagar
  • Direktflyg Antalya t/r
  • Golfbag (20 kg) + väska (20 kg)
  • 7 nätter, dubbelrum (land view)
  • All inclusive
  • Flygplatstransfer t/r
  • 2 x 18 hål på Monty
  • 1 x 18 hål på Gloria
  • 1 x 18 hål på Titanic
  • Support av lokal representant på plats
Transportsätt:Flyg
Boka resa


Voyage har flera gånger utsetts till Europas bästa all inclusive-hotell och det är lätt att förstå varför. Utbudet, kvalitén och servicen är högre än man kan förvänta av prislappen. Dessutom spel på Europatourbanan Monty som ligger vid hotellet samt två andra intressanta banor. Mycket aktiviteter, läge vid strandkanten, uppvärm vuxenpool utomhus, premiumutbud i baren samt gigantiska buffér och flera a la carterestauranger finns att botanisera bland och att njuta av.

Sök resa

Mer om resan

Utsett till Europas bästa all inclusive-hotell & med Monty som granne!

Voyage är ett utav Beleks absolut bästa och mest prisvärda hotell. Dessutom har man Europatourbanan Monty direkt utanför hotellet. Här vet vi att ni kommer att trivas.

På Voyage är det kvalitét som gäller i boende, service, restauranger och barer. Bufféerna är varierande, fem a la carte restauranger (varav två är gratis) bjuder på mat från olika världsdelar, dryckerna i barerna är av importerade märken vare sig det är öl, whisky, läsk eller juice och snackrestaurangerna är öppna dygnet runt.

Den långa strandpromenaden bjuder in till sol och bad, poolområdet till avkoppling och SPA-avdelningen till sköna behandlingar till vettiga priser. Här anordnas aktiviteter, uppträden, spelkvällar och fester så det finns alltid något spännande att göra till kvällen.

Golf spelar ni på herrarnas Europatour-bana Montgomery, en runda på klassiska Titanic och arton hål på Gloria Golf Alla starttider är förbokade och transfer ingår naturligtvis liksom alla transfer på plats.

Golf

Golf

I detta paket ingår 2 x 18 hål på Monty och 1 x 18 hål på vardera Gloria Golf och Titanic. Alla starttider förbokad och vi försöker boka enligt era önskade tider. Lämna därför önskemål om starttider i meddelanderutan så återkommer vi snarast med de tider som vi kan erbjuda.

The Montgomerie Course beskrivs som en utav de främsat och finaste banorna i Europa om inte i världen. Man kan dessutom stoltsera med Beleks mest eleganta och ypperliga klubbhus och fantastiska träningsmöjligheter. Banan slingrar sig runt bland 104 hektar tallskog och åsar. Denna bana spelar Ni två gånger. Numera ingår all inclusive även på golfklubben.

18 hål/ 6420 meter/ par 72/ hcp herrar 28/ hcp damer 36

Titanic Golf öppnade återigen 2010 efter renovering och är en klassiker i Belek. Banan, belägen direkt vid havet är byggd i naturens harmoni och bjuder på sanddyner, sjöar och en hel del vattendrag. Utslags görs ofta från höjder vilket ger bra spelblick och greenerna är ofta synliga vilket eliminerar många blinda slag. Variation på varje hål ger Er en oförglömlig runda.

27 hål (spel på 18)/ 6115 meter/ par 72/ hcp herrar 28/ hcp damer 36

Transfer

I Belek ingår alltid privat flygplatstransfer t/r. Har ni bokat golf på extern bana, oavsett om den ingår eller görs som tillval ingår alltid transfer hotellet - golfbanan t/r. Alla transfer sker i moderna luftkonditionerade bilar med serviceinriktade chaufförer.

Karta

Avgångar & priser

AvresaAvreseortHotellLediga platserFrån pris
27/4Köpenhamn5*****VoyageMer än 814 975:-Boka
AvresaAvreseortHotellLediga platserFrån pris
4/5Köpenhamn5*****VoyageMer än 814 975:-Boka
AvresaAvreseortHotellLediga platserFrån pris
5/5Stockholm5*****VoyageMer än 815 475:-Boka
AvresaAvreseortHotellLediga platserFrån pris
11/5Köpenhamn5*****VoyageMer än 814 975:-Boka
AvresaAvreseortHotellLediga platserFrån pris
12/5Stockholm5*****VoyageMer än 814 475:-Boka
AvresaAvreseortHotellLediga platserFrån pris
18/5Köpenhamn5*****VoyageMer än 814 975:-Boka
AvresaAvreseortHotellLediga platserFrån pris
19/5Stockholm5*****VoyageMer än 814 475:-Boka

Hotell

5*****Voyage

5*****Voyage

Detta är ett nytt golfhotell på Belek-kusten och håller den höga standard man kan förvänta sig av ett 5*****hotell. När man byggde hotellet bevarade man på ett elegant sätt naturens harmoni i omgivnin...