Skip to main content

Lloret de Mar - 4**** Hotel Olympic Park

Spela Spaniens bästa golfbana!  

Vi är nu extremt stolta över att kunna presentera detta paket. Ta chansen att spela 3 rundor på en av europas bästa golfbanor!

Costa Brava-kustens största pärla är utan tvekan Lloret de Mar. Hotel Olympic Park erbjuder bra boende med närheten till allt. Här finns ett rikt utbud av restauranger, affärer, barer och diskotek. Tack vare de höga berg som omger staden är klimatet skönt och behagligt nästan året om. Hotel Olympic Park har även 6 nylagda padelbanor precis utanför dörren, kontakta oss för bokning av padel här.

I detta paketet inkluderar vi flyg med SAS, 5 x 18 hål på PGA Catalunya och inte minst 3 rundor på Ryder Cup kandidaten Stadium Course, lägg där till halvpension och alla transfers inkluderade så är det ett väldigt svårslaget alternativ. 

Boende

Boende

Centralt boende

Centralt beläget hotell, enbart 500 meter från stadens restauranger och affärer och en kilometer från den långa strandpromenaden. Hotellet erbjuder en generös halvpensionsbuffé. Här finns gym, utomhuspool, inomhuspool och ett flertal aktiviteter. Turistskatt på 1€ /person/natt tillkommer och betalas på plats. 

Om resmålet

Om resmålet

Nöjen & vacker natur

Res till charmiga Lloret de Mar på Costa Brava – en plats där alla trivs tack vare en vacker natur, ett aktivt nöjesliv, flera sevärdheter och långa stränder. Här bor ni i en vacker semesterort med fina stränder, vattenlandet Water World nära till hands och Barcelona cirka 1,5 timmes bilresa bort. Du hittar också ett stort utbud av restauranger, bra nöjesliv för ungdomar, sevärdheter, konserter och goda bussförbindelser till andra städer i området, bland annat till Barcelona, flera gånger dagligen.

Strandliv

Lloret de Mars stränder är fina och de pittoreska lagunerna gör strandlivet till en härlig upplevelse. Tips på stränder är Lloret Beach och något lugnare Playa de Fenals. För den aktiva finns gott om alternativ – exempelvis golf, mountainbikes och olika vattensporter. Staden grundades år 1001 och började som ett litet fiskesamhälle. I utkanten av staden ligger det medeltida slottet Castell de Sant Joan som är värt ett besök.

Golf

Golf

Spaniens högst rankade bana! 

 

Ta chansen att spela 3 x 18 hål på en av europas bästa golfbanor. Både Stadium Course och Tour Course har varit värd för mängder av tävlingar och kan utan tvekan titulera sig som dom högst rankade banorna i Spanien. 

Stadium Course

 

Så sent som 2019 rankades Stadium Course till Spaniens bästa bana och ranknades 4e i Europa. Den har prenumererat på top 10 bland europas bästa banor år efter år, den var en av kandidaterna till att få vara värd för Ryder Cup 2022 men Marco Simone GC i Italien knep den platsen mitt framför näsan. Den ända spanska banan som varit värd för Ryder Cup sedan 1997 är Valderama och denna gången var det extremt nära att Stadium Course på Pga Catalunya fick vara det, det säger rätt mycket om banan. Man hinner inte gå mer än till Tee på hål 3 innan man tappar hakan. Det är ett par 5 hål med en fantasikt utsiskt mot bergen och allt runt omkring, man slår ut högt upp och slår ner mot en inte allt för bred fairway, greenen sedan ligger på en liten halvö och man förstår ganska snabbt varför det pratas om denna banan. Älskar du golf? Då bör du uppleva detta! 

Tour Course

 

När man nu har hyllat Stadium Course så pass mycket så ska man absolut inte ta något ifrån sin systerbana Tour Course. Även denna håller väldigt hög kvalité. Det är en mycket trevlig bana som betraktas av dom flesta som både lättare och kortare än Stadium Course. Fairwaysen är liten bredare vilket ger en större chans att lägga upp för ett bättre andra slag, men även på denna banan så behövs det fokus för att man ska gå runt den och känna sig nöjd när man puttar i på 18e hålet. Bunkrar och vattenhinder är strategiskt utplacerade så bli inte lurad av allt det vackra runt omkring. 

 

Flygtider och datum

Denna resa inkluderar direktflyg t/r med SAS inklusive en resväska både från Köpenhamn och Arlanda!

 

Köpenhamn: 

07MAR CPH - BCN 15:20 - 18:20

14MAR BCN - CPH 19:10 - 22:10

 

Stockholm:

07MAR ARN - BCN 14:25 - 17:55 

14MAR BCN - ARN 19:10 - 22:40

Karta

 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.

  Resevillkor

  Resegaranti hos Kammarkollegiet. Se mer & kontrollera här!
 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs