Skip to main content

Costa Blanca - Campoamor Longstay okt 2018

En riktig kundfavorit 

Boka en av Spaniens mest bekväma och populära longstay på gemytliga Campoamor. Boende i stora moderna lägenheter med två sovrum, social golf och tävlingar på hemmabanan Campoamor samt utflykt till Albacete inkl. övernattning, mat och underhållande golf. Ni når ett tiotal restauranger, pub och supermarket på gångavstånd. I paketet ingår flygresa med bagage och fullt försäkrad hyrbil. På plats finns våra golfvärdar.

Mer om resan

Nu är bokningen öppen för aktuell säsong på Campoamor, Spaniens kanske mest uppskattade longstay-arrangemang. I år fortsätter succén med obegränsad golf under eftermiddagar på Campoamor och en i år ingår också en spännande utflykt med buss till Albacete med trevlig golf, övernattning och middagar.


Campoamors longstay innebär boende i förstklassiga lägenheter på 90-123 kvm och med balkonger på 8-22 kvm som alla är modernt inredda. Här finns internet i lägenheterna, ni har gångavstånd livsmedelsbutik, restauranger och barer...och förstås finns våra trevliga svenska golfvärdar, Ulf och Grete som tillsammans har mer än 60 års erfarenhet av golf på plats. De kommer arrangera tävlingar, bjuda in till grillfester och mycket annat.

Golfpaketet består av tio rundor på hemmabanan Campoamor samt två rundor på utflyktsbanan Pinaillas Golf strax utanför Albacete.

Utflykt Albacete

Den 25 – 26 oktober bär det av med buss till Albaceteregionen och golfbanan Pinaillas. Denna utflykt inkluderar förutom bussresan en natt på bra hotell med frukost, et tapaslunch med två dryck, en middag på restaurang, 2 x 18 hål och en avslutande lunch.

Hyrbil/transfer

I detta longstaypaket till Campoamor ingår hyrbil med fria mil, full försäkring och extra förare.

Ni betalar med andra ord inget extra på plats utöver bensinen ni förbrukar och eventuell extra utrustningar som ni vill lägga till. Vid full försäkring reserveras heller ingen deposition av hyrbilsbolagen på plats.

Bilen som ingår är en Hyundai i30/liknande med 5 dörrar. Bilen hämtas och lämnas på Alicante flygplats. Vid ankomst möts ni av representant som tar emot er och tar er till er hyrbil. Sen är det bara att tuta och köra.

Golf

Golf

Campoamor är något kuperad och har inslag av park/skogsbana med breda fairways och stora greener. Hålen är vackert utlagda (utan byggnader kring varje hål) i det naturliga landskapets böljande karaktär där man från vissa hål skymtar Medelhavet och andra hål med angränsande apelsin- och citronlundar. Banan kräver oavsett spelstandard en spelstrategi för en bra score, då placeringen av slagen är viktiga inför nästkommande men framförallt gör bra inspel oftast puttningen betydligt enklare då greenerna är stora och snabba med utmanande lutningar. Nedan följer en banpresentation med bilder från utslaget och greenen på respektive hål följt av en kort beskrivning av hålet (de hål som har tre bilder är dogleghål och mittbilderna här är tagna från ideal läget på utslaget för bästa inspelsvinkel). Campoamor har också valt att markera sina flaggplaceringar enligt följande; vit flagga = bakre delen av green, gul flagg = mitt på green, röd flagga = kort på green. Avståndsmarkeringar ute på banan anges med vit markering 200 m till framkant green, gul markering 150 meter till framkant green, blå markering 100 m till framkant green och röd markering 50 meter till framkant green.

Flyginformation

I detta paket ingår direktflyg till Alicante t/r inkl.
- 20 kg resväska
- 20 kg golfbag
- 10 kg handbagage.

Flygtider Arlanda med Norwegian:
D85351 23OCT ARNALC 1100 1455
DY4202 22NOV ALCARN 1200 1605 

Flygtider Kastrup med Norwegian:
D83660  23OCT  CPHALC  0620 0940
D85370 22NOV  ALCCPH  0800 1115

Mat & dryck kan köpas ombord.

Karta

Hotell

Campoamor lägenheter

Campoamor lägenheter

Här bor ni i nybyggda förstklassiga lägenheter (urb. Lomas Campoamor) två minuters bilväg eller 10-15 minuters promenad från Campoamors golfbana. Lägenheterna ägs och förvaltas av Real de Club Golf Campoamor och Hotel Campoamor som också svarar för all tänkbar service vid er Long Stay-vistelse. Lägenheterna är mellan 90-123 kvm + balkong/er som är mellan 8-22 kvm, alla fördelade på minst tre rum och kök med två helkaklade badrum varav det ena med badkar, dubbla handfat, wc, bidé och det andra med dusch, wc och handfat. Alla sovrum har två sängar samt mycket bra garderobs- och förvaringsutrymmen. Vardagsrum med direktkontakt till kök och balkong. Lägenheterna har antingen morgonsol med viss havsutsikt eller kvällssol med landskapsutsikt. Köken är rikligt utrustade med bland annat tre gasplattor, en elplatta, ugn, microvågsugn, diskmaskin, stor kyl med frysfack, brödrost, kaffebryggare, flera stekpannor, kastruller med mera. Tvättmaskin intill kök med strykbräda och strykjärn. Rökning är inte tillåten i lägenheterna. Inredning/inredningsdetaljerna kan variera i de olika lägenheterna, detta gäller även balkong och altaner. I lägenheterna finns tillgång till internet, internationella och spanska tv-kanaler samt internationalla kanaler utan extra kostnad. Städning var sjätte dag med...
 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.
  Resevillkor
 • Högsta kreditvärdighet
  Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

  Kammarkollegiet

 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs