Skip to main content

Algarve - Marina Club lägenheter med full försäkrad hyrbil & Europatourbana


Här bor ni ljust, modernt och centralt i Algarves pärla Lagos nära en härlig sandstrand och med ett par minuters promenad till ett stort utbud av restauranger och nöjen. Efter en dag på Europatourbanan Palmares kan ni koppla av i hotells SPA, vid det lugna poolområdet eller på en uteservering runt knuten. Lagos ger er många möjligheter.
 

 

Mer om resan

Välkomna till Lagos, en härlig stad på östra Algarve som lever året om. Här erbjuder vi ett bra och modernt boende vid den eleganta marinan. Ni har gångavstånd till den långa stranden och stadens centrumkärna med ett stort och varierat utbud av restauranger, shopping, kaféer och nöjen.

Lagos är en favorit för många rutinerade Algarveresenärer och här finns utöver stadens centrala sevärdheter också de berömda grottorna utmed kusten att besöka samt närhet till flera andra gemytliga orter som Alvor, Palmares med fler.

Boendet på Marina Club sker i moderna lägenheter bestående av ett sovrum, kombinerat vardagsrum och kök samt en balkong. Vid poolområdet finns bar och restaurang, flera restauranger finns dessutom direkt utanför hotellet på den populära hamnpromenaden. I hotellets bottenvåning finner ni SPA och inomhuspool som ni har tillträde till utan kostnad.

Golfen spelas på en utav Algarves senaste och redan bäst beryktade banor, Palmares GC med 27 hål. En bana som varit värd för Europatouren flertalet gånger och som alltid får goda vitsord. Hit tar det ca 10 minuter med er hyrbil.

Lagos kan varmt rekommeneras för er som önskar bo i gemytlig miljö nära civilisationen och spela golf på en av södra Europas bättre banor.

500:- rabatt avgår per person under 2018 om ni bokar senast 31/12 2017. Rabatten dras av på priset.

I alla kompletta golfpaket ingår förutom direktflyg, fullt försäkrad hyrbil och boende även förbokade starttider. Lämna därför önskemål om vilka starttider ni vill att vi bokar åt er. Önskemålen lämnas i meddelanderutan när ni bokar. Bekräftelse av starttider skickas till er mejl, oftast inom ett par arbetsdagar. Resehandlingar skickas ca tio dagar innan avresa och består av biljetter, vouchers, vägbeskrivningar och all nödvändig information om er resa samt telefonnummer till oss där ni når oss 24 timmar om dygnet.

Golf

Golf

Palmares GC är en ambitiös klubb som öppnade så sent som 2010 men redan får arrangera tävlingar av klass. Banans 27 hål är designade av Robert Trent Jones II och är en mix av park- och linksbana och passar såväl semestergolfaren som den mer erfarne. Med sina tre slingor kommer ni få variation i spelet och vi kan utlova att ni blir hänförda av den vackra och ostörda naturen.

Hyrbil/transfer

I våra kompletta golfpaket till Lagos på Algarve ingår alltid hyrbil med fria mil och full försäkring.

Ni betalar med andra ord inget extra på plats utöver bensinen ni förbrukar, vägtullar och eventuell extra utrustningar som ni vill lägga till. Vid full försäkring reserveras heller ingen deposition av hyrbilsbolaget på plats.

Bilens storlek är anpassad efter antalet resenärer och hänsyn till bagage och golfbagar.
Vid 1 - 2 personer bokas en 5-dörrars Ford Fiesta/Seat Ibiza/liknande
Vid 3 - 4 personer bokas en Renault Kangoo/CitroenBerlingo/liknande
Vid 5 - 6 personer bokas en Fiat Scudo/liknande
Vid 7 eller fler resenärer bokas två hyrbilar.

Är ni en grupp om 6 resenärer eller fler kan transfer vara ett alternativ till hyrbil. Be oss om offert.

Karta

Hotell

Marina Club lägenheter

Marina Club lägenheter

Marina Club ligger suveränt beläget vid marinan i Lagos. Här är det promenadavstånd till Lagos centrum där ni finner små mysiga restauranger och butiker. Det går dessutom att promenera till stranden som ligger strax öster om Lagos. Hotellet är byggt runt ett poolområde där också restaurangen Way Point serverar Medelhavsinspirerade rätter. I de ljusa lägenheterna finner ni ett modernt och fullt utrustat kök med spis, ugn och micro för matlagning. Bra matplats finns i vardagrummet som också är modernt inrett med soffa, tv, fotölj och har utgång till balkongen. Badrummen är helkaklade med badkar. Våra gäster har fri tillgång till SPA med gym, bastu, jacuzzi och pool. SPA-avdelningen ligger i samma byggnad som receptionen. Observera att tvättmaskin inte finns men att hotellet erbjuder tvärrservice. SVT World finns inte men engelska kanaler och WiFi finns på anläggningen.
 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.

  Resevillkor

  Resegaranti hos Kammarkollegiet. Se mer & kontrollera här!
 • Högsta kreditvärdighet
  Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs