Skip to main content

San Pedro - 4****Atalaya Park

Atalaya Park är ett klassiskt golfhotell beläget ca tio minuter väster om Marbella och Puerto Banus. Här bor ni direkt vid havet och har stor utomhuspool, aktivitetsträdgård, gym och inomhuspool att tillgå. Hotellet är en av Here We Gos populäraste resmål och här har vi många återkommande gäster.

Golfklubben Atalaya GC ligger ca fem minuter bort med bil eller hotellets fria golfshuttle. Här spelar ni mästerskapsbanan Atalaya Old course och en runda på New course som är en mer kuperad och teknisk bana.

Framåt kvällen kan man med fördela bege sig in till Puerto Banus eller gamla stan i Marbella som nås på tio - femton minuter med taxi. Här finns mängder av restauranger, caféer, butiker för shopping och kvällsnöjen för den som orkar efter en dag på banan.

Detta paket exkluderar flygresa men vi hjälper er gärna att boka flygbiljetter från er önskade avresflygplats och på era önskade resdagar.

Sök resa

4****Atalaya Park

4****Atalaya Park

Välkomna till semesterparadiset Atalaya Park beläget mellan Marbella och Estepona. Med sina 475 rum, 50.000m2 subtropisk trädgård, sex pooler i varierad storlek, hälsoklubb, många tennisbanor och två golfbanor på nära avstånd behöver man inte leta länge till innan man förstår att man hittat nästa destination för en aktiv och behaglig golfsemester. Även om hotellet har många rum och oftast många gäster känns atmosfären avslappnad. Ni behöver aldrig trängas med armbågar, slåss om platser i solen eller vänta på service.

Alla rum är väl utrustade med luftkonditionering, minibar, satellit-tv, telefon, kassafack och terrass/balkong.

Hotellet är säsongen 2017/2018 stängt November - April.

Läs mer >>

Hyrbil/transfer

I detta golfpaket till Atalaya Park ingår hyrbil med fria mil, full försäkring och en extra förare.

Ni betalar med andra ord inget extra på plats utöver bensinen ni förbrukar och eventuell extra utrustning som ni själva vill lägga till. Vid full försäkring reserveras heller ingen deposition av hyrbilsbolagen på plats.

Bilens storlek är anpassad efter antalet resenärer och hänsyn till bagage och golfbagar.
Vid 1 - 2 personer bokas en 5-dörrars Ford Fiesta/Seat Ibiza/liknande
Vid 3 - 4 personer bokas en Renault Kangoo/CitroenBerlingo/liknande
Vid 5 - 6 personer bokas en Mercedes Vito/Nissan Primaster/liknande
Vid 7 eller fler resenärer bokas två hyrbilar.

Fri parkering vid hotellet.

Karta