Skip to main content

Åk med Östermalmshallen till Alicante!

Vårens höjdpunkt!

Åk med på Östermalmshallens premiärresa till Alicante den 13-17 april 2024!

Förutom Padel på omtalade Bela Center (som ligger bara 10 minuters promenad från hotellet) bjuder resan på sol, bad och avkoppling men även gemensamma måltider med härliga vänner från hallen.

Varje dag spelar vi 1-2 pass Padel (oftast 10:00-11:30 och 15:00-16:30) och blandar då olika spelformer såsom Mexicano, Vinnarbana och vanliga matcher men det kommer också finnas möjlighet att boka in lektioner med Belas duktiga tränare.

Några dagar bokar in oss på trevliga restauranger för gemensamma luncher och middagar, både i närområdet och inne i Alicante centrum ca 15 minuter med bil från hotellet.

Vi ser fram emot en oförglömlig resa med rolig padel och mycket skatt, hoppas att du vill följa med! 

Har du frågor om resan så prata med Niklas 0766-021530

Rent geografiskt ligger Costa Blanca-kusten på samma breddgrader som Cypern och Turkiet vilket är en garant för ett skönt klimat och utsökta träningsmöjligheter. Utöver padeln så kan man även få tillgång till inomhus- och utomhuspooler och ett välutrustat gym. 

Boende

Centralt boende - generösa rum

Alicante Golf Hotel är ett  hotell med gångavstånd till det mesta. Generös storlek på rummen och här finns både inomhus- och utomhuspool. 

Se Alicante Golf Hotel >>

Strandnära

Här är det aldrig långt till vackra stränder, de klassiska spanska restaurangerna, de höga berg och den långa fina strandpromenad där man kan ta en promenad under de vackra kvällarna.   

Utmärkt padel

På Bela padel center erbjuds högklassig padel på banor av högsta kvalité. Anläggningen ligger rakt över från Alicante Golf Hotel. Vi erbjuder även lektioner av spaniens bästa tränare.

Se Bela padel center >>

Padel

Bela Padel Center

 

Med 7 Utomhusbanor, 2 singel utomhusbanor och 5 Inomhusbanor kan Bela Padel Center räknas som ett padelparadis. Skulle padelspelet störas av en hungrig mage så är det inte många meter till centrets egna café. 

Destination

Upplev det spanska köket

I Alicante finns mängder av restauranger med både spanskt och internationellt kök. Längs Bulevard dels Musics är utbudet särskilt varierat med allt från indiska till italienska och karibiska restauranger. Mitt i Alicante ligger den stora och fina stenstrand som det mesta kretsar kring: Playa de Albir. Här kan du sola och bada samtidigt som du har nära till det som händer i centrum. Vid stranden kan du ägna dig åt diverse vattensporter.

Fler Padelresor

Nyfiken på fler Padelresor?

Se fler padelresor >>

Flygtider och datum

Flyg med Norwegian

D85357 13APR  GOT-ALC  1105  1430 

D85356 17APR  ALC-GOT  1520  1845 

 

Karta

 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.

  Resevillkor

  Resegaranti hos Kammarkollegiet. Se mer & kontrollera här!
 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs