Skip to main content

Fame Lara

Lyxiga Fame Lara med All Inclusive! 

Ett bättre och proffsigare ställe kan man inte hitta, 5***** Fame Lara erbjuder högsta kvalitet rakt igenom. Här har ni alla faciliteter ni kan tänkas behöva. All inclusive ingår givetvis. Det blir inte mycket bättre än så här.

Boende

Bekvämare går inte att hitta

5*****Fame Lara är stället för er som önskar en mycket komfortabel vistelse, med alla bekvämligheter i närheten. Hotellet har mycket att erbjuda och ett stort utbud av faciliteter. Vad sägs om en egen strand, SPS-avdelning, gym och fitnesscenter, bastu, turkiskt bad, tennisbanor, biljard, bowling, bra joggingområden med mera. Dessutom finns här stora och trevliga poolområden, några med vattenrutschkanor. Det finns flera barer och restauranger.

Destination

Soliga Antalya

Antalya är en hamnstad med antika anor och en populär turistort i sydvästra Turkiet. Antalya är huvudstad i provinsen Antalya. I gamla stan, Kaleiçi, finns ett mycket stort utbud av pubar och musikbarer. I direkt förbindelse finns också småbåtshamnen med restauranger och kaféer. Ett otroligt folkliv kvälls- och nattetid!

Träning

Träning Naturgräs
Samtliga träningspass sker på riktigt bra naturgräsplaner.
Shuttlebuss till träningarna ingår.
Ingår 4 träningspass á 90 minuter samt vatten till träningarna.
Ingår även tvätt av träningskläder.

Karta

 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.

  Resevillkor

  Resegaranti hos Kammarkollegiet. Se mer & kontrollera här!
 • Högsta kreditvärdighet
  Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs