Skip to main content

CrossFit - Yoga - Löpning, Algarve 1 - 8 maj 2019

CrossFit - Yoga  - Löpning 1-8 maj 2019

En grym resa med det bästa av allt! Morgonyoga, WODar ute, inne, i pool och på strand och underbara löpturer i fantastiska miljöer. Häng med oss till Algarve i Portugal i maj!

Träningen

CrossFit, yoga och löpning blir en magisk kombo där träningen kompliterar varandra utan att bryta ner.

CrossFit är naturliga, funktionella och ständigt varierade rörelser, utförda under hög intensitet. Boxens coach bestämmer dagens WOD, i portugal kan det bli ett pass på stranden, ett skivstångspass i gymmet eller varför inte en SWIMWOD i poolen. Oavsett om du är van utövare eller aldirg testat så kan du vara med på dina villkor.

Nästan varje morgon så startar vi dagen med ett yogapass för at tväcka trötta kroppar men också för att ge bästa förutsättningar för dagens aktiviteter. vi följer alltid Ashtanga yogans serier på morgonen för ett skonsamt men aktivt flöde som kroppen känner igen efter ett par gånger. Vi använder yogan som ett komplement till den andre träningen där kroppen får aktiv återhämtning och schemalägger utefter vad de andra träningspassen har begärt av kroppen under dagen. Vissa dagar avslutas med ett Yoga Flow pass som ger kroppen en skön genomförare och under veckan erbjuds även några Vinyasa pass och workshops.

Våra löppas är planerade och uppbyggda av de duktiga coacherna på FreeFoot och under veckan får du individuell hjälp att bli en bättre löpare. I det moderna samhället förlitar vi oss på att ”mer sko och sula” ska göra jobbet. Men foten är en fantastisk komplex konstruktion, full med nervtrådar, ben och en fjärdedel av kroppens alla muskler. Den är den bortglömda kroppsdelen och utgör basen för att ha balans, stötdämpning och mjukhet i steget. Vi jobbar med kortare distanser på sportanläggingens löparbana med olympisk distans, men njuter också av kortare morgonturer på stranden och en längre distanslöpning i närliggande nationalpark.

Schema

Schemat sätter vi några veckor innan resan men en dag kan se ut såhär:

0730-1000

Frukost

0800-0900

Yoga - Ashtanga

1015-1115

CrossFit Teknik Beginner

1015-1115

Löpning Sprint

1115-1215

CrossFit Teknik Advanced

1115-1215

Löpning

1200-1400

Lunch

1530-1630

SwimWod

1645-1745

Yoga flow

1845-1930

After workout

1930-

Middag

 

Anläggningen

Anläggningen

4-stjärniga Alfamar Beach & Sport Resort ligger endast någon minuts promenad från sandstranden Praia da Falésia. Hotellet erbjuder en stor SPA-anläggning, en utomhuspool och luftkonditionerade rum med balkong. Från några av rummen bjuds du på vacker utsikt över Atlanten från balkongen. Alla rum har en satellit-TV och en adapter. Rumsservice erbjuds hela dagen. Boavista är hotellets största restaurang, och här serveras internationella och traditionella portugisiska buffémåltider. Under sommarsäsongen kan du beställa drinkar på Atlântico, som ligger vid poolen.

SPA-faciliteterna inkluderar bastu, massagebehandlingar, bubbelbad och inomhuspool. På Alfamar Beach & Sport Resort finns även ett fitnesscenter. Anläggningen ligger 13 km från Albufeira och knappt 3 km från golfbanorna Pine Cliffs och Oceânico.

På hotellet erbjuds service och aktiviteter som:
Cykeluthyrning (kostar extra)
Bordtennis
Biljard
Spelrum
Golfbana (inom 3 km)
Tennisbana
Snacksbar
Restaurang (buffé)
Bar
Bagageförvaring
24-timmarsreception
Tvättservice
Konferensrum
Luftkonditionering
Affärer (på plats)
Biluthyrning
Värdeskåp
Hiss
Rumsservice

Karta

Hotell

4****Alfamar Beach & Sport Resort

4****Alfamar Beach & Sport Resort

Detta 4-stjärniga hotell ligger endast tre minuters promenad från sandstranden Praia da Falésia. Hotellet erbjuder en stor SPA-anläggning, en utomhuspool och luftkonditionerade rum med balkong. Från några av rummen bjuds du på vacker utsikt över Atlanten från balkongen. Alla rum har en satellit-TV och en adapter. Rumsservice erbjuds hela dagen. Boavista är hotellets största restaurang, och här serveras internationella och traditionella portugisiska buffémåltider. Under sommarsäsongen kan du beställa drinkar på Atlântico, som ligger vid poolen. SPA-faciliteterna inkluderar bastu, massagebehandlingar, bubbelbad och inomhuspool. På Alfamar Beach & Sport Resort finns även ett fitnesscenter. Anläggningen ligger 13 km från Albufeira och knappt 3 km från golfbanorna Pine Cliffs och Oceânico. Cykeluthyrning (kostar extra) Bordtennis Biljard Spelrum Golfbana (inom 3 km) Tennisbana Snacksbar Restaurang (buffé) Bar Bagageförvaring 24-timmarsreception Tvättservice Konferensrum Luftkonditionering Affärer (på plats) Biluthyrning Värdeskåp Hiss Rumsservice...
 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.

  Resevillkor

  Resegaranti hos Kammarkollegiet. Se mer & kontrollera här!
 • Högsta kreditvärdighet
  Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs